Alexandra Holovitz a HangDala Magánének Konzultáción járt

Szerző: | márc 31, 2021 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Alexandra egy kiváló tantra tréner és szex coach, akinek a fantasztikus Facebook kommunikációjára felfigyeltem, és elkezdtem őt követni. Abban a hatalmas szerencsében részesültem, hogy közelebbről is megismerhettem őt, és kaphattam tőle egy fantasztikus hipnózis utaztatást, ami el kell mondanom, hogy még közelebb vitt önmagamhoz! Az utaztatás után nagyon pozitív változások jöttek az életemben, amiért különösen hálás vagyok! Ezt mindenkinek meg kéne tapasztalnia! Ezt írtam Élménybeszámolóként Alexandrának az ülés után:

Olyan szerencsében volt részem a napokban, hogy egy Hipnózis ülést kaptam Holovitz Alexandrától! A Hipnózist nagyra tartom, mint módszert, és nagyon alkalmas arra, hogy találkozzak az életemet rejtetten meghatározó tényezőkkel a tudatalattimban, amikhez másképp nem tudnék hozzáférni.

Alexandra nagyszerű vezető volt ezen az "utazáson", és olyan dolgokat sikerült meglátnom, amik tényleg segítettek abban, hogy az életemet és a szerelmi életemet is boldogabban, sikeresebben tudjam élni.

Vártam pár napot ennek a megírásával, mert tudtam, hogy az ülés után még folytatólagosan alakulni fognak benne dolgok, és úgy is lett.

Azt hiszem, sikerült fontos részeimet megtalálnom, és integrálnom magamba, amitől szerintem még jobban tudom gyakorolni az erőt, és a szilárd nyugodtságot. Ennek a hatása azonnal meg is mutatkozott abban, ahogy az emberekkel foglalkoztam. Ezen felül egy régi rejtély kezdett megváltozni, és átrendeződni, felszabadulást okozva.

Mindezek hatással vannak az életemre, és ez Alexandra segítsége nélkül kétséges, hogy megtörtént volna. Úgy hogy nagyon ajánlom mindenkinek, ha szeretné jobban ismerni önmagát, és szeretné félreállítani belső akadályait, hogy azt az életet élhesse, amire igazán vágyik.

Alexandra vágyott arra, hogy megismerkedhessen a hangképzési módszeremmel, és kíváncsi volt, hogy egy Magánének Konzultáció során milyen változásokat, fejlődéseket tapasztal a hangjában, éneklési képességeiben. A Magánének Konzultáció fantasztikusan sikerült, és egy teljesen új hang alakult ki az óra végére a légzés áramlásosságának megtalálása által. Ez mindkettőnknek hatalmas sikerélmény volt! Hadd álljon itt Alexandra véleménye, amit nagyon kedvesen megosztott velem!

Sándornál tett látogatásom csodálatos volt, igazi áttörés. Egész életemben belém sulykolták, hogy nem tudok énekelni, így tele voltam feszültséggel, félelemmel (hogy hamis lesz), vagy nem tökéletes a hang, amit kiadok majd!

Az egy óra alatt Sándor végig nagyon kedves, türelmes volt, és lenyűgözött szakmai tudásával. Végig bátorított, és támogatott leküzdeni a lámpalázamat.

Sikerélménnyel éltem meg az éneklést és új hangokkal és önbizalommal gyarapodtam az énekléstől.

Szívből ajánlom Őt bárkinek, aki szeretne énekelni tanulni egy tudatos módszerrel! ❤️

Alexandra is, én is szeretettel várunk, ha fejlődni szeretnél, és még jobbá, kreatívabbá és gyönyör telibbé akarod tenni az életedet!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest