HangDala Magánének – Transzformáció a hangodon keresztül

Szerző: | febr 24, 2022 | 1 hozzászólás

Énekelj egyre magasabb szinten -
alakulj át egyre mélyebben!

Bármilyen művészeti ág rendszeres tanulása nagyon mélyre ható terápiás hatással van gyakorlójára. Ez igaz minden művészeti ágra, de talán a legmélyebb hatással a zene, az ének gyakorlása van az emberre. 
Ahogy tisztulnak érzékeid, mozgásaid, áramlásaid, úgy tisztulnak hangjaid. Kifejezésmódod is egyre letisztultabb, pontosabb lesz. A hangod és fantáziád egyre határtalanabbá válik, és képességeiddel egyre hajlékonyabban tudsz megoldani zenei problémákat, legyen szó hangterjedelemről, hangerőről, hangszínről, stílusról, vagy darabok megformálásáról. 

És közben évszázadok, évezredek súlyai omlanak le rólad. Az éneklés valóságos terápia.

És tegyük hozzá, egy fergeteges kaland! Nem beszélve az érzelmi világodban való elmélyülésről. Aki művészettel foglalkozik, megcsapolja tudatalattijának világát, újabb és újabb kincseket hoz fel onnét. Rábukkan a kreativitás, az ihlet kimeríthetetlen forrásaira.  

A HangDala Magánénekre járnak teljesen profik, de abszolút kezdők is, meg az összes szint, ami ezek között elképzelhető. Nem az a lényeg, hogy hol tartasz épp, hanem hogy mi felé mész. Ha téged a lelki fejlődés, kibontakozás érdekel a zene és ének által, akkor itt a helyed a HangDalában, otthonra leltél!

Minden terápiás hatáshoz szükség van a megfelelő, biztonságos légkörre, ahol el tudsz lazulni, és ahol gyógyító módon találkozhatsz önmagaddal. 

Az ebből fakadó oldódások megerősödéshez vezetnek, hangod és lelked tisztulása kifényesít, kifejezőképességed fejlődése szilárd önbizalmat ad. 

Egyszerre válsz érzékennyé és erőssé. Olyanná, aki meg tudja teremteni mindazt, amire az új életnek szüksége van.

Építsd meg énekhangoddal új önmagadat!

Egy igazi transzformáció vár rád, a hangodon keresztül.

Itt minden rólad szól, teljesen személyre szabott úton fogunk haladni, pontosan a neked megfelelő módon. A zenei világot is veled együtt alakítjuk ki, ahogy azt kell.

Ajándékozd meg önmagadat és a világot - önmagaddal!

Énekelj egyre magasabb szinten - alakulj át egyre mélyebben!

Várlak szeretettel a HangDala Magánének óráin!

Kérdezz-felelek a Magánénekkel kapcsolatban

Hogy lehet elkezdeni a Magánéneket?

A Magánének tanulmányok elkezdéséhez összehozunk (leginkább telefonos egyeztetéssel) egy ingyenes próbaalkalmat, ahol zenélünk, éneklünk, alkotunk, megismerjük egymást, és megérezzük a közös rezgést, azt, hogy mennyire tudunk együtt dolgozni. Ha mindketten lelkesek vagyunk, akkor megbeszéljük a leendő tanulási ciklus részleteit.

Vannak-e előfeltételei a Magánének tanulásnak?

Az egyetlen előfeltétel a lelkesedésed, ennek hiányában nincs értelme a Magánének óráknak. Nincs szakmai felvételi sem, a próbaalkalom célja nem a szakmai tudásod megítélése, hanem a köztünk kialakuló harmónia megteremtése. 

Lehetsz vérprofi, vagy abszolút kezdő, és a két véglet között bármilyen más szinten elhelyezkedhetsz, egy biztos, hogy amennyiben közös akarat alakul ki köztünk, akkor fejlődni fogsz, és a terápiás hatás is működni fog.

Mennyibe kerülnek a Magánének órák?

Ezt minden esetben a próbaalkalom legvégén beszéljük meg, itt is a közös megegyezés a fontos. A csomagok kialakításában a személyreszabottság ugyanúgy jellemző, mint a Magánének órákon.

Milyen stílusokat, számokat fogunk tanulni?

Ez teljesen Tőled függ! Amit szeretnél, azzal fogunk foglalkozni. Ez vonatkozik a stílusokra, és a zeneszámokra egyaránt. 

Természetesen ha túl nehezeket választasz magadnak, akkor javasolni fogok egyszerűbbeket, amik segítségével fokozatosan megközelítheted az egyre nehezebb darabokat is. 

Magánének Jelentkezés

Most már nincs más hátra, mint a cselekevés!

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és utána telefonon meg fogjuk beszélni a megfelelő időpontot. Ha nem azonnal hívlak, türelmedet kérem, nagyon sok növendékem van... De nagyon várom a Veled való találkozást is!

Ne felejtsd el a jelentkezési gomb mellett található kis matematikai feladványt sem, ez a humán ellenőrzés.
A jelentkezéseddel egyidejűleg Emailt is kapsz a tudnivalókkal.

Akkor most el is köszönök a leghamarabbi viszontlátásig. A HangDalában szokásos köszöntés így szól:

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Magánének Ingyenes Próbaalkalom Jelentkezés

14 + 14 =

Megtapasztalások

Sándornál tett látogatásom csodálatos volt, igazi áttörés. Egész életemben belém sulykolták, hogy nem tudok énekelni, így tele voltam feszültséggel, félelemmel (hogy hamis lesz), vagy nem tökéletes a hang, amit kiadok majd!

Az egy óra alatt Sándor végig nagyon kedves, türelmes volt, és lenyűgözött szakmai tudásával. Végig bátorított, és támogatott leküzdeni a lámpalázamat.Sikerélménnyel éltem meg az éneklést és új hangokkal és önbizalommal gyarapodtam az énekléstől. Szívből ajánlom Őt bárkinek, aki szeretne énekelni tanulni egy tudatos módszerrel!

Holovitz Alexandra

Tantra tréner, szex coach

Most rajtad a sor! Meséld el itt Magánének élményeidet!

1 hozzászólás

  1. vamosi

    Igazi belső utazás volt az Magánének ciklus. Óráról órára alakult a hangom és vele együtt én is. Fantasztikus volt megtapasztalni régen szunnyadó energiáim felszabadulását, amiben nagy segítségemre volt Sándor lelkes, biztató vezetése.

    Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest