fbpx

HangDala Partnerprogram

Spórolj és keress pénzt dalolva a HangDalában!

Segítve egymásnak csökkennek terheink, és megvalósul a közös álom:
Az Egymillió Boldog Énekhang közössége

A jelenlegi időszak kihívásokkal teli az emberek számára világszerte, különösen anyagi fronton. Mostanában azzal kellett szembesülnünk, hogy az emberek tömegei szenvednek pénzügyi problémáktól. Ugyanakkor meg még sosem volt akkora szükség a HangDala Énekterápiára, vagy akár az Újraegyesülés a lelkeddel traumaoldására, mint most.

Ilyen időkben élet-halál kérdése, hogy fel tudjuk-e emelni magunkat egy magasabb szintre, és tudjuk-e erősíteni életerőinket a zene, ének és a terápia módszereivel?

Ezt a célt szem előtt tartva döntöttem úgy, hogy megosztom a HangDala által elért sikereket nem csak spirituális, hanem anyagi szinten is, ezáltal meghirdetve:

A HangDala Partnerprogramot!

Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy nem csak lelkileg, hanem anyagilag is támogassuk egymást, létrehozva egy közösséget, ahol mindenki gyarapodhat.

Válj HangDala partnerré, spórolj és keress pénzt dalolva!

Első Lépés: Jelentkezés és Kuponkód

 • Jelentkezz: Kattints [ide], és jelentkezz a HangDala Partnerprogramba.

Második Lépés: Partnerlink és Kampány

 • Partnerlink: Miután csatlakoztál, egy személyes partnerlinket kapsz. Amikor ismerőseid ezen a linken keresztül lépnek a HangDala oldalakra, a weboldal érzékelni fogja, hogy a látogató teáltalad érkezett hozzánk, és vásárláskor 10% jutalékot kapsz.

Harmadik Lépés: Személyes Ajánlás és Jutalom

 • Személyre Szabott Kuponkód: Tudatában vagyunk a sütikkel kapcsolatos modern kihívásoknak, ezért partnerlink mellett a személyre szabott kuponkódot részesítjük előnyben, hogy biztosan megkapd a jutalmadat. Kapsz egy a neved alapján készített Partner Kupon Kódot (pl. 'KOVACSBELUS15'), amit megoszthatsz az ismerőseiddel. Amikor ők ezt a kódot használják megrendeléskor, 15% kedvezményt kapnak, te pedig 10% jutalmat kapsz minden sikeres vásárlásuk után. Ezt összegyűjtve felhasználhatod, vagy kérheted akár pénzben is!
 • A Partner Kupon Kódot akár saját magad számára is beírhatod, és akkor 15% kedvezmény mellett még a 10% jutalmat is megkapod - a saját sikeres vásárlásod után!

További lépések: készíts tartalmakat és oszd meg a Social Medián

 • Készíts videókat, írásokat, fényképes élménybeszámolókat a HangDala élményeidről: ezeket megosztva további összegekkel csökkentheted a HangDala árakat, és a Kupon kódodat együtt használva a hozzájuk tartozó linkekkel együtt egyszerre adsz kedvezményt barátaidnak, és jutalmat magadnak! Jelentkezésed után mindent megtudsz a Partnerprogram működéséről.

Social Media megjelenés tarifa:

 • Ha felveszel velem egy Podcastot, ahol akár még énekelni is tanítalak, és mesélsz a HangDalás élményeidről, meg hogy ez mit adott neked, akkor a jutalmad: egy ingyen Énekterápiás (Orgazmikus!) Magánékóra (15000 Ft értékben)
 • Egy Videó HangDala élménybeszámoló szerepléseddel: 3000 Ft (terjesztés előtt mutasd meg nekem)
 • Ugyanez írásban és képpel: 1000 Ft (terjesztés előtt mutasd meg nekem)
 • Ha mások megosztják tartalmadat: 500 Ft/megosztás
 • Ha lájkokat kapsz: 100 Ft/lájk
 • Ráadásul ezekben a posztjaidban megoszthatod a Kuponkódodat is, és a hozzá tartozó linket, ahol ezt a kupont be lehet váltani, így a tartalomkészítői jutalom mellett kedvezményt adsz a barátaidnak, magad pedig jutalékot kapsz a fentiek szerint.

Ehhez a lehetőséghez lépj velem személyes kapcsolatba! De a legjobb, ha belépsz a HangDala Partnerprogramba, és úgy kialakíthatunk egy ilyen stratégiát is.

A Partnerlinket és a kuponkódot érdemes megosztanod Social media posztokban, emailben, sms-ben, messenger, insta DM-ben, stb. Minél többen használják, annál több jutalákot kapsz. Ráadásul mindezt azért, mert jó fej vagy, és segítesz másoknak abban, hogy rátaláljanak önmagukra, a hangjukra, és a bennünk élő extázisra.

A végén egy kis egész vagyon is összejöhet mindezekből! És persze sok boldog Énekhang.

Egymillió Boldog Énekhang...

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyél a HangDala közösségének növekedésében, miközben mind te, mind ismerőseid testi-lelki szinten, sőt anyagilag is profitálnak belőle.

Így fog valóra válni az "Egymillió Boldog Énekhang" jelszava. Te, és a hozzád hasonló HangDala Partnerek lesztek a megvalósítói ennek az álomnak.

Ne is habozz tovább, iratkozz fel a HangDala Partnerprogramjára most, és máris kedvezményesen jutsz hozzá az Énekterápiás foglalkozásaidhoz!

[Jelentkezés a Partner Programba]

Mire használható a Partner Kupon?

Jelenleg ezekre a szolgáltatásokra érvényes a Partner Kuponod:

HangDala Énekterápia

Ez ad Neked a vásárlások után 10% jutalékot. 

 

 

A Személyes Kuponod viszont minden szolgáltatásra érvényes és beváltható, ahol megtalálod az "Enter Coupon Code" mezőt. Ezekkel 15% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Sok sikert a HangDala Partnerprogramjában! Fejleszd éneklésedet, segíts másoknak önmagukra találni, és közben növekedjen a pénztárcád is!

A Zene legyen Veled!

Sándor

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This