fbpx

HangDala Videó Énektanfolyamok

Három hónap alatt megtanulsz énekelni anélkül, hogy ki kéne mozdulnod otthonról

Drága Éneklés Szerelmese!

Tudjuk, milyen hihetetlenül inspiráló az éneklés világa, mennyire felemelő élmény az, amikor a szavaid dallá válnak, és a hangod énekké formálódik. De értjük azt is, hogy lehetnek olyan kifogásaid, ami megnehezíti az éneklés tanulását. Talán távol élsz Budapesttől, és nem tudsz eljutni a HangDala magánóráira. Lehet, hogy egy zsúfolt életmód miatt nincs elég időd személyesen részt venni az énekórákon. Vagy talán szűkös a pénztárcád, és megfontoltan költöd a szórakozásra.

Ne aggódj, itt van a megoldás: a HangDala Videó Énektanfolyamok. Két kivételes tanfolyam vár rád, amelyek mindegyike a HangDala egyedi módszerével készült, hogy segítsen átlépni a korlátokat és élvezni az éneklés csodáját.

Félsz mások előtt énekelni?

Értjük, hogy az énekléshez sokszor kapcsolódnak félelmek. Lehet, hogy attól tartasz, mások hallják a hangodat, és kritizálják. Vagy éppen aggodalmaskodsz, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy mások előtt énekelj.

Nos, jó hírünk van!

A HangDala Videó Énektanfolyamok itt vannak, hogy segítsenek legyőzni ezeket a félelmeket és élvezni az éneklés örömét!

Légy magabiztos énekes, akár mások előtt is!

Az énekléshez sokszor magabiztosság, önbizalom és kitartás szükséges. Ezeket a HangDala egyedülálló tanfolyamaiban mind megtanulhatod, és megszüntetheted azokat a félelmeidet, amelyek eddig visszatartottak az énektől.

A HangDala Videó Énektanfolyamokkal megtanulhatsz úgy énekelni, hogy magabiztosan és boldogan állj színpadra, vagy éppen egyszerűen otthon élvezd a zenélésedet.

Most megnyílik az út előtted az éneklés felé!

Miért érdemes választanod a HangDala Videó Énektanfolyamokat?

1. HangDala Videó HANGKÉPZÉS Tanfolyam: Ebben a 33 részes tanfolyamban mindent megtanulhatsz a hangképzésről. Nem csak az elméletet ismerheted meg, hanem a HangDala módszer gyakorlati alkalmazását is. Az énekléshez szükséges tudás és kreativitás egyedülálló kombinációja vár rád.

2. HangDala Videó ÉNEKTANFOLYAM: Ezt a 53 részes tanfolyamot úgy terveztük, hogy az alapoktól indulva vezessen be az éneklés világába. Mindenre megtanítunk szépen énekelni, miközben egy közösség részeként élvezheted az éneklés örömét.

Ne hagyd, hogy az akadályok vagy a félelmek meggátoljanak az éneklésben! A HangDala Videó Énektanfolyamokkal bármikor és bárhol gyakorolhatsz, így megszabadulsz a helyhez és időhöz kötött korlátoktól.

Válj Te is részévé a HangDala közösségének!

Most van itt az ideje, hogy felfedd a HangDala Videó Énektanfolyamok varázsát.

Sokan szó szerint ezekkel a Videó Tanfolyamokkal tanultak meg énekelni!

Olvasd el, hallgasd meg az elégedett tanulóink véleményeit, akik már átélték a tanfolyamok pozitív hatásait. Velük együtt légy részese a HangDala közösségének!

A Videó Énektanfolyam szereplői nyilatkoznak!

Válaszd az éneklés és a kreativitás új dimenzióit!

A HangDala Videó Énektanfolyamok most rendkívüli áron érhetőek el:

  • HangDala Videó HANGKÉPZÉS Tanfolyam: Csak 9 900 Ft
  • HangDala Videó ÉNEKTANFOLYAM: Csak 9 900 Ft
  • MINDKETTŐ EGYÜTT: Most 20% kedvezménnyel 20000 Ft helyett csak 15 000 Ft-ért!

Készülj fel egy új éneklési élményre, és kezdd el a HangDala Videó Énektanfolyamokat még ma!

Apropó, garancia!

Nem  tetszik a Videó Énektanfolyamok?

A vásárlástól számított egy hónapon belül írj nekem, harag nélkül visszaadom a pénzedet, és békében elválunk egymástól.

Nos, így már minden rendben? Akkor nyomd meg a MEGRENDELEM gombot, és kezd el HangDalázni MÉG MA!

Már ma énekelni fogsz! De egyet ígérj megnekem: meséld el élményeidet, írásban, videóban, izgatottan várom, hogy mikre jöttél rá, és miket tudtál megvalósítani!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Nem szeretnék az énekléssel hivatásszerűen foglalkozni, utálok szerepelni, ezért is választottam az online tanulást, mert egy olyan profi előtt, mint Te, még nem mernék énekelni, hisz nagyon messze vagyok még a kicsit jótól is.
Csakis hobbi szinten a saját magam és családom szórakoztatására szeretném csinálni, mert imádom.
Nagy érdeklődéssel figyeltem az online előadásokban, amikor ezekről beszéltél és próbáltam megfogadni a tanácsaidat.
Nehéz elengedni a berögződött rossz technikákat, de fürdés közben szoktam gyakorolni és ott szabadon próbálkoztam, nem estem kétségbe, ha borzalmas hang jött ki néha, mert tudtam, hogy a hibáimból tudok tanulni és abból, ha gyakorlom.
Nem tudom, hogyan sikerült, de tegnap egy ilyen alkalommal valami "megtört" vagy inkább "áttört", valami elindult a fejlődésemben.
Férjem kint filmet nézett a nappaliban, de leállította és inkább hallgatta, ahogy énekelek. Meg is jegyezte, hogy milyen szépen énekeltem. 🙂
Nekem ez a legnagyobb dicséret! Most sikerült olyan hangokat is kiénekelni, amit korábban nem tudtam, csak visszaszorított "vinnyogó" hanggal. Lehet, hogy ez csak egyéni eset volt, lehet, hogy nem mindig fog sikerülni, de már ez egy kis sikerélmény volt, hogy kezdek ráérezni. Nem adom fel, gyakorlok és nézem tovább a videóidat.
Még csak az "ajtónyikorgás" leckénél járok. Nagyon tetszenek az előadásaid, mert viccesek és nagyon hasznosak.
Ha elvégeztem az online tanfolyamot és érzek magamban elég bátorságot, hogy eléd álljak, akkor tavasszal lehet, hogy szeretnék járni egy pár magánórára is Hozzád. Biztos vagyok benne, hogy úgy még többet fogok fejlődni és büszkén állhatok a családom elé.
Hálás vagyok Neked!
Legyen szép napod és a Zene legyen Velünk! 🙂
Varga-Timár Melinda

Kedves Sándor!

Előre szólok….. hosszú lesz….

Végtelen hálámat szeretném kifejezni a tevékenységedért, és a személyedért.
Lelkes amatőr zenész vagyok, a Pécsi Vonósok brácsistája, emellett kórusban is éneklek, néha szólót is. Nagyon jó hangi adottságokat kaptam hála az Égnek, és ezt szeretem kamatoztatni is, de külön sosem tanultam énekelni, csak ahogy jött… Arra viszont mindig is felcsattantam, amikor valaki azt mondta, hogy nem tudok énekelni. Vallom, hogy ilyen nincs, csak a szívedet kell kitárni.

Egy jógástársam megkért, hogy tanítsam énekelni, mert ő is 50 éves lett, és gondolta: itt az ideje, hogy kifejezze érzéseit énekszóval is. Örömmel elvállaltam, de mivel magam sem tudok módszert, kutakodtam, s így találtam Rád.

HangDala Videó Énektanfolyamok megrendelése óta – kis nyaralási kihagyással – minden szerdán összejövünk, és együtt nézzük a DVD-t, és zengedezünk. Hétről hétre olyan élményben van részünk, hogy a könnyeinket kitolja. Én is figyelek magamra, koncentrálok, hogy jól csináljam, mert teljesen új dolgokat hallok, és érzékelem a változást a hangomon. Közben viszont figyelek barátnőmre is, és látom, hallom, hogy becsukott szemmel, tenyerét fölfelé fordítva olyan hang jön ki a torkán, mintha egy színpadon állna, és operaénekesnő lenne. Csodálatos! Ráadásul a felsőbb régiókban kristály tisztán jön ki a hang! Egyszerűen élő példája, hogy bennünk van a zene, és csodálkozik, hogy mi bugyog elő a szívéből.

Gondolom számtalan ilyen tapasztalatot hallottál már, de mégis le kellett írnom. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget!

 
Borbás Kinga

Ha türelmetlen vagy, és mindent egyszerre akarsz megkapni, akkor a HangDala Videó Énektanfolyamok segítségével az egész tudást meg tudod magadnak szerezni, a hangképzés legmélyebb titkaitól és gyakorlataitól kezdve az otthon végezhető énekgyakorlatokon át egészen egy teljes HangDala Énektanfolyamig minden a Tiéd lehet.

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This