fbpx

HangDala Partnerprogram működése – videón bemutatva

Szerző: | ápr 14, 2024 | Hírek, Livestreams | 0 hozzászólás

A HangDala Partnerprogram használatáról, működéséről készítettem egy videót, mindent bemutatok benne, azt is, hogy hogyan jelenik meg a partner portálodon (mert olyan is van benne) a jutalmad, és minden más.

Itt tudsz feliratkozni a partnerprogramra (Katt ide).

Elkezdtem használni a Descript nevű szolgáltatást, úgy hogy ez az első videó, amin az elhangzott szavakat látod a képen vonulni, és az épp kimondott szó kék keretben van. Nagyon fantasztikus!

Sőt, a játék kedvéért idemásolom a Descript leiratát is, hogy akár olvasható is legyen. Érdemes kipróbálnod, a beágyazott lejátszóban egyzserre van jelen a videó és a leirat is, és bármelyik szóra kattintasz, a videó onnét folytatja a lejátszást! MÁGIKUS!

A videót a Youtubeon is meg tudod nézni ezen a linken, de komolyan érdemes megnézni, hogy a Descript lejátszójával hogy tudod a szavakra kattintva irányítani az épp lejátszott részeket.

Hát akkor kellemes kattintgatást, és várlak szeretettel a Partnerprogramban. Keress és spórolj a HangDalában, és adj magadnak és mindenkinek maradandó élményt, fejlődést, és emelkedést!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This