A helyszínről: HangDala Központ a Pál utcában

Szerző: | febr 22, 2014

Pál utcai fiúk a Práter utcai iskola előtt

Pál utcai fiúk a Práter utcai iskola előtt (Figyelem, a szoborcsoport a Práter utcában van, nem a Pál utcában, a házam előtt nem lehet látni ezt a szoborcsoportot. Az én házam helyén volt a Grund, a szoborcsoport pedig a gyerekek iskolája előtt áll)

A címünk: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt 2. (kapucsengő: Fekete-Kiss)

A ház a Pál utcai fiúk, a Molnár Ferenc világhíres regényéből ismert grund helyén áll, ott, amiért valaha Nemecsek Ernő és Boka János harcolt. A házam falán, pont a HangDala Központ terménél egy tábla látható olasz és magyar nyelven, ami a híres Grundnak állít emléket. A ház a Mária utca és a Pál utca sarkán áll.

BKV

Nagyon könnyen megközelíthető a Corvin Negyed felől, a 3-as metróval, a 4-6 villamossal a József körútról, vagy akár a 9-es, 109-es busszal, illetve a 83-as trolival a Baross utca felől.

Parkolás

Hétköznap este nyolcig van parkolódíj. Eléggé rapszódikus, hogy van-e parkolóhely, vagy nincs (a sok egészségügyi intézmény miatt). Érdemes már induláskor gondolatban egy parkolóhelyet kérni, mert a tapasztalat szerint akkor simán lehet kapni. A Mária utcában van egy udvari parkolója a Semmelweiss Egyetemnek, ott is érdemes próbálkozni.

A HangDala központban nem csak énektanulással, hangképzéssel és felüdítő közös énekléssel várom a kedves HangDalásokat, hanem a testi, lelki szellemi jóérzés érdekében beszereltettem a lakásba egy Eredeti Skandináv Víz Revitalizálót, azaz a foglalkozásokon Élő Vizzel foglak itatni Téged! Az ezzel a vízzel készült a tea, vagy kávé is nagyon finom lesz!

Eredeti Skandináv Víz Revitalizáló Rendszer

Eredeti Skandináv Víz Revitalizáló Rendszer

A lakás több pontján Kozmikus Energiaátalakítókat helyeztem el.

Kozmikus Energia Átalakító

Kozmikus Energia Átalakító

Minden együtt áll tehát a testi-lelki kényelemhez, így minden figyelmünkkel az ének titkaiba merülhetünk!

Szeretettel várlak!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest