fbpx

Felemelkedés Intenzív – Énekterápia és Újraegyesülés a lelkeddel

Mi a dolgunk a mai felbolydult világban? Tudunk valamit tenni?

Hatalmas változásokon megy keresztül a világ és benne természetesen mi is. Ha az emberek a hírekben tálalt világeseményekre figyelnek, teljesen normális, ha fenyegetettség érzés alakul ki bennük. Háborúk, újabb és újabb támadások minden irányból, tervezett pénzügyi krízis, állítólagos vírusok és klímaveszélyek, felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel van az emberek tudata megterhelve.

Ennek van egy pozitív hozadéka is: arra figyelmeztet igencsak hangosan, hogy VÁLTOZÁSRA VAN SZÜKSÉG. Lehet, hogy az igazi változás az bennünk kell, hogy lezajlódjon.

Lehet, hogy rá kell jönnünk: NEM VAGYUNK TEHETETLENEK, nem vagyunk áldozatok. Sőt, nagyon is hatalmas képességekkel rendelkezünk, feltéve, hogy erre ráébredünk, és még tovább lépve, elkezdjük használni felfedezett képességeinket.

De hogyan, milyen módon? Itt lép be a képbe a HangDala Énekterápia és az új terápiás módszerem is, az Újraegyesülés a lelkeddel.

Make Singing Sexy Again - tegyük az éneklést újra szexivé!

Az éneklés ugyanabból a forrásból jön, ahonnét a gyönyör, a Teremtő erő, az alkotás, más szóval...

Az Orgazmus, az Extázis, az egyesülés a Mindenséggel.

A Felemelkedés eszközei a HangDalában

A HangDala Énekterápia elvezet a létezésed alapélményéhez a légzésen, a hangon, és a megengedésen keresztüli teremtésen, alkotáson keresztül. Amint megtapasztalod új képességeidet a hangadásban, és a zene formálásában - ebben a HangDala nagyon is sokat tud segíteni Neked - azonnal megnő az önbecsülésed, önbizalmad, önmagad szeretete, és így az egész világ szeretete.

Az énektechnikák, énekgyakorlatok mind ebbe az állapotba visznek el Téged, és így megtanítanak újra kapcsolódni az érzéseidhez, a testedhez, és felfedezed a teremtő gondolkodás képességét magadban. Érzésből fogsz cselekedni, és ez hallatlan gyönyörűséget okoz mindenkiben, aki ezt megtapasztalja.

Az Újraegyesülés a lelkeddel terápiás módszerem pedig a láthatatlan, rejtőző visszahúzó erőkkel segít megküzdeni, de máris hozzá kell tennem, hogy szó sincs küzdelemről. Sokkal inkább elfogadásról,, befogadásról, érdeklődő kommunikációról, ami forradalmi változásokat, és elmozdulásokat tud okozni nagyon rövid idő alatt!

Az Újraegyesülés módszerrel kivétel nélkül mindenki képessé válik azonnal kapcsolatba kerülni a Tudatalattival, és a lágy, megengedő, érdeklődő közeledés miatt küzdelem nélkül tud mindenki traumát oldani, és egy új valóságba átkerülni.

Átlépünk a magasabb dimenziókba

Mert ez egy átlépés a magasabb dimenziók irányába, és talán azért is van megengedve, hogy a világunk egyre fenyegetőbbnek látsszon, hogy kihozza belőlünk a változás igényét, és a magasabb irányba való továbblépés vágyát, mert az ahol vagyunk, egyre kevésbé tűnik lakhatónak.

Aki most tovább tud lépni, az nagyon jó világot él meg minden pillanatban, és támogatva van, míg aki még nem lép tovább, az nagyon komoly disszonanciákat kell megéljen nap, mint nap.

Jómagam már a HangDala kezdeteitől fogva ebben tevékenykedek: hogy a zene, az ének, az Énekterápia és most már a Terápiás ülések által is ebbe a magasabb irányba segítselek Téged, hogy elfoglald helyedet az új világban, az új Dimenzióban. Ennek a korszaknak a lezárása egy új korszak kezdete lesz, és azt hiszem, mindannyian érezzük, hogy ez a hatalmas, kozmikus váltás már nagyon közel van, egyre közelebb.

Az új kezdetek - nagyon kedvező akciókkal

És ez így is van rendjén, a megfelelő irányba haladva biztonsággal kelünk át a nagy átváltozásban, és ennek elősegítésére hirdetem meg új programjainkat:

  • A HangDala Énekterápia Intenzívet
  • Az Újraegyesülés a Lelkeddel Intenzívet
  • És a Felemelkedés Intenzívet!

A HangDala Énekterápia Intenzív egy nagyon kedvező árú csomag, mert 15000 Ft/óra helyett 4X60 perces csomagban megrendelve március 31-ig csak 40000 Ft-ot kell érte fizetni!

Ugyanígy az Újraegyesülés a Lelkeddel ülés is a normális 15000 Ft/óra helyett négyes Intenzívként vásárolva március 31-ig csak 40000 Ft (4X60 percnyi Újraegyesülés ülés). Egy ilyen négy órás csomag hihetetlen mennyiségű rejtőző traumát tud a napvilágra hozni, és átváltoztatni támogató energiákká (ezért is a neve Újraegyesülés a lelkeddel).

Ha pedig abszolút biztosra akarsz menni, akkor a Felemelkedés Intenzívet március 31-ig a 8X15000 Ft helyett megkapod 80000 Ft-ért. Ebben 8X60 percnyi Énekterápia és Újraegyesülés ülés van, teljesen szabadon beosztva, mindenből annyit használva, amennyire éppen szükség van a Felemelkedésedhez.

Így lett teljes a paletta:

A Felemelkedéshez két szárny kell.

Az egyik szárny a cselekvés, fejlődés, gyakorlás, új szokások beépítése, megvalósítás - ez a HangDala énekterápiában valósul meg.

A másik szárny pedig ugyanolyan fontos, mert időről időre szükség van arra, hogy a láthatatlanul meghúzódó, észrevétlen aknamunkát végző traumatikus fájdalmakat megtaláljuk, kezelésbe vegyük, és transzformáljuk, ami egy új életet ad nekünk, és képessé tesz minket arra, hogy a legnagyobb megpróbáltatásokat is sokkal könnyebben megoldjuk, mert már nem omlunk össze a rengeteg tárolt fájdalomtól - ugyanis azok már sehol sincsenek. Szabadokká váltunk tőlük!

Sőt, nem csak szabadokká váltunk, de egyben új-régi képességeink is visszatértek hozzánk, amik az elszakadt lélekrészeinkben voltak fogságba ejtve, de most ÚJRAEGYESÜLHETNEK VELÜNK, ezért az elnevezés: Újraegyesülés a lelkeddel.

Válassz és indulj el velünk együtt erre az új útra

Most már csak választanod kell: HangDala Énekterápia, Újraegyesülés a Lelkeddel, vagy mindkettő? Én a két szárnyra szavazok, és az Intenzívre, mert olcsóbban nagyobb lendületet veszel, és sokkal, sokkal messzebbre jutsz. Különösen a Felemelkedés Intenzívvel, ahol semmit nem bízol a véletlenre. A 8X60 percnyi Énekterápia és Terápiás ülés egészen biztosan hatalmasat lendít rajtad, és az őrült régi világból könnyedén, DALOLVA lépsz át az új világba, amit már senki sem vehet el tőled!

Csomag árak emlékeztető

  • Felemelkedés intenzív: 8X60 perc szabadon felhasználható Énekterápiás Magánórákra és Újraegyesülés a Lelkeddel ülésekre - 120000 Ft
  • HangDala Énekterápia Intenzív: 4X60 perc énekterápiás ülés, a HangDala énektanulási módszereim keresztül működő transzformációs program - 60000 Ft.
  • Újraegyesülés Intenzív: 4X60 percnyi Újraegyesülés a lelkeddel terápiás ülés a rejtett, tudatalattiban tárolt fájdalmas traumák kioldására és az elszakadt lélekrészeinkkel való újraegyesülésre, ami a teremtő, manifesztáló képességeket felszabadítja - 60000 Ft
  • Egyes Énekterápia ülés 60 perc: akinek ez a mód felel meg jobban, mert pillanatnyilag nem akar, nem tud csomagot venni, de szeretne részesülni a HangDala Énekterápia áldásaiból - 15000 Ft
  • 60 percnyi Újraegyesülés a lelkeddel. Ha az ülés 60 percnél tovább tart (ezt előre nem lehet kiszámítani), minden megkezdett félóra +7500 Ft. - 15000 Ft / 60 perc

HangDala Partner Programmal több, mint 23% kedvezménnyel tudod megvenni ezeket a csomagokat! 

Kattints ide, és válaszd ki a Neked tetsző csomagot!

A Felemelkedés legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekterapeutája

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This