fbpx

Énekelj orgazmikusan!

HangDala Énekterápia jobb agyféltekésen

Fokozd fel képességeidet az extázisban

Üdvözöllek a jobb agyféltekés, orgazmikus énektanulás oldalán!

Megérkeztél a HangDala új korszakába: orgazmikus szellemiséggel, érzékenységgel, áramoltatással minden sokkal jobban fog menni, sokkal több élvezetet fogsz kapni, és sokkal gyorsabban tanulsz meg gyönyörűen énekelni...

De álljunk meg egy pillanatra: most szögezzük le, hogy az igazi célja mindennek a gyógyulásod, a felszabadulásod, az önkifejezésed,  és ebben kevés dolog tud úgy segíteni, mint a HangDala énekterápia.

Miért Énekterápia? Mitől gyógyító énektanulás?

A zene – különösen az éneklés – hatalmas hatással van az emberi pszichére. Nem csupán a hangok és dallamok élvezete; ez egy mélyreható, gyógyító utazás a belső világunkba. A HangDala Énekterápia nem csak arról szól, hogy megtanuld a helyes hangképzést vagy énekelni kedvenc dalaidat; ennél sokkal többet kínál:

 • Kifejezés és Megértés: Éneklés közben kifejezheted azokat az érzéseket, amelyeket másképp nehéz lenne szavakba önteni. Ez segít feldolgozni és megérteni a benned rejlő érzéseket, gondolatokat.
 • Önbizalom és Önértékelés: Az énekterápia segít abban, hogy jobban megbecsüld önmagad, fejleszti az önbizalmad, és megtanítja, hogyan állj ki a saját hangodért – szó szerint és átvitt értelemben is.
 • Stresszcsökkentés és Relaxáció: Az éneklés csökkenti a stressz szintjét, oldja az izomfeszültséget, és segít a mélyebb relaxáció elérésében, ami elősegíti a testi és lelki gyógyulást.
 • Közösség és Kapcsolódás: A HangDala énekterápia lehetőséget biztosít arra, hogy hasonló gondolkodású emberekkel találkozz és kapcsolódj, akik ugyanazt a gyógyulási és önkifejezési utazást végzik, mint Te.
 • Kreativitás és Intuíció: Az énekterápia felszabadítja a kreativitásodat, ösztönzi az intuíciós képességeidet, segít felfedezni és kibontakoztatni a benned rejlő művészetet.

Az énekterápia nem csak arra szolgál, hogy jobban énekelj, hanem arra is, hogy jobban érezd magad – a bőrödben, a lelkedben, az életedben. A HangDala Énekterápia egy olyan út, amely önmagad felfedezésére és gyógyítására invitál, ahol az éneklés az eszköz, nem csupán a cél.

Mitől "orgazmikus"?

Emberként közvetlenül kapcsolódunk a Forráshoz, minden létező és minden élő alapjához. Ebben szabad akaratunk van, mert ha akarjuk, akár meg is tagadhatjuk ezt a kapcsolatot, de igazából ha tagadjuk, akkor is van kapcsolatunk, amit az bizonyít, hogy továbbra is létezünk, élünk.

De kapcsolódni a minden Forrásához a legszebb és legjobb dolog, mert feltölt élettel, részesülünk a végtelen intelligenciából, és... A végtelen élvezet és extázis forrásából.

Az extatikus Teremtés

Olvastam egy megkapó beszámolót, amikor egy erősen bal agyféltekés tudós haldoklott rákban, megkérte az ápolónőjét, hogy amikor átmegy a másik oldalra, egy napig ne zavarja. Át is ment, és ott találkozott a Forrással, akit azonnal megkért arra, hogy mutasson meg neki mindent. Ez azonnal meg is történt, és elcsodálkozott, hogy az egész teremtés mennyire tele van extázissal, örömmel, és minden atom egy elmondhatatlan orgazmikus boldogságban létezik.

Ami elválaszt minket ettől az élménytől, az a bal agyféltekés elménk, aminek a feladata, hogy biztosítsa a túlélést ebben a fizikai világban. Ehhez leszűr mindent, ami a másik oldalhoz köt minket, így a testünkben, sejtjeinkben, minden atomunkban jelen lévő szakadatlan orgazmikus létet sem észleljük.

Visszatérés a teljességbe

Ezen változtat a HangDala jobb agyféltekés Énekterápiája, és amikor kilépsz a bal agyféltekés üzemmódból, akkor azonnal átkerülsz az elragadtatott éneklés világába, de ha még az orgazmikus központodat is beleveszed a játékba - nem nehéz, nagyon hamar rá tudlak vezetni, hogy ez hogyan működik - akkor elcsodálkozol, hogy milyen mélység lesz az énekedben, mennyi érzékenység, érzés, és jelentőség lesz a hangodban, a dalodban.

És ráadásul a hangok is, például a magasságok, mélységek is erőlködés nélkül sikerülnek, még a hangterjedelmed is megnő egy pillanat alatt.

Hogyan zajlik egy Énekterápiás Magánének óra?

Egy magánének óra a HangDalánál egyedülálló és mélyreható élmény, ahol a hagyományos énektanulási módszerektől eltérően merülünk el a zene világában. Itt nem csak az ének technikáit tanulod meg, hanem egy mélyebb, összekapcsoltabb élmény részese leszel:

 • Jobb agyféltekés éneklés: Megtanítalak arra, hogyan használhatod a jobb agyféltekédet az éneklés során, ami elősegíti az intuíciót, a kreativitást és az áramlást az énekedben.
 • Mozgás és Áramlás: A mozgás és az áramlás segíti a természettel való kapcsolatot és az orgazmikus dimenziók bevonását az éneklésbe.
 • Biztonság és Komfort: A tanulási környezet teljesen biztonságos, semmilyen határsértő tevékenységet nem tartalmaz, így teljes mértékben az élményre koncentrálhatsz.
 • Teljesítménykényszer elengedése: A cél nem a Megasztár, X-Faktor, hanem egy új Önmagad, aki örömből, szabadságból cselekszik, és egy magasabb szinten valósítja meg azt, aki önmaga: a Forrás orgazmikus energiáiból énekli ki szíve szárnyalását.
 • Beéneklő gyakorlatok: A beéneklő gyakorlatok segítségével minden órán felidézzük és elmélyítjük azokat a különleges mozgásokat és érzéseket, amelyek az orgazmikus énekléshez szükségesek.
 • Személyre szabott dalok: A választott dalaidon keresztül gyakorolhatod azokat a technikákat, amelyek lehetővé teszik az ultramagas rezgések fenntartását énekedben.
 • Ihlet és improvizáció: Az órák során nagy hangsúlyt fektetünk az ihletre és az improvizációra, ami segít fenntartani a jobb agyféltekés üzemmódot és előhívni a benned rejlő igazi művészt.

Az énekórák célja, hogy felfedezd és megvalósítsd azt az új Önmagadat, aki a Forrás orgazmikus energiáiból merítve, örömből és szabadságból énekelve, egy magasabb szintre emeli az énektudását. Az itt eltöltött idő során nem csak az énektechnikádat fejleszted, hanem a belső hangodat is megtalálod és felszabadítod.

Miért a HangDala?

Miért Fekete-Kiss Sándor Énekterapeuta?

Amikor a HangDalát választod, nem csak egy énekórára jelentkezel be, hanem egy transzformatív utazásra, amely az ének és a terápia egyedülálló ötvözetén keresztül segít felszabadítani és megtalálni az igazi Önmagadat. Íme néhány ok, hogy miért különleges a HangDala és mit tud adni annak alapítója, Fekete-Kiss Sándor:

 • Tapasztalat és Szenvedély: A HangDala több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az énekterápia területén, ami lehetővé teszi, hogy egy kipróbált, hatékony és mélyen átütő módszert kínáljon.
 • Egyedi Terápiás Módszer: Fekete-Kiss Sándor nem csupán egy énekterapeuta, hanem egy terapeuta is, aki a "Újraegyesülés a Lelkeddel" módszerrel képes a legmélyebb tudatalatti traumákat is feloldani, elősegítve ezzel a gyógyulást és a személyes fejlődést.
 • Holisztikus Megközelítés: A HangDala módszer nem csak a hangod, hanem a lelked gyógyítására is fókuszál, segítve a teljes és integrált személyiség fejlődését.
 • Átalakító Kommunikáció: A HangDala módszere a finom, érzékeny megfigyelésen, ráhangolódáson és kommunikáción alapul, ami egy bizalomteljes és megnyílt állapotot teremt, ahol a haladás előtt nincs akadály.

A HangDala nem csak az éneklés technikai aspektusaira összpontosít, hanem egy mélyebb, belső utazásra is invitál, ahol a tanulók felfedezhetik és kiaknázhatják saját belső erőforrásaikat, képességeiket, és újraegyesülhetnek elfeledett lélekrészeikkel.

Lépjünk a megvalósítás útjára! Énekelj orgazmikusan, lépj be az extázisba!

Fedezd fel az éneklés ezen egyedülálló aspektusát velünk. Ha részt szeretnél venni ebben az izgalmas felfedezőútban, ne hagyd ki ezt a lehetőséget:

Éneklés, amely inspirál és megújít! Találkozzunk a HangDala Énekterápiás óráin!

GARANCIA? GARANCIA!

Ha az első magánórád első 30 percében rájössz, hogy ez neked nem tetszik, akkor visszaadom a pénzedet, és békében elválunk egymástól.

Így már nincs is min töprengened, mert nincs kockázat többé.

Nyomd meg a jelentkezés gombot, és ismerd meg az Orgazmikus éneklést.

Egyes alkalmakat szeretnél?

Itt nem csak megrendelheted, de azonnal le is tudod foglalni az időpontot is. Kattints erre a Gombra!

A Zene legyen veled, az éneklés új dimenziójában!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekterapeutája

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This