fbpx

április 16

Beszélgetünk egy jót?

0  comments

Kedves HangDala érdeklődő! Régi és új, illetve leendő tanítványom!

Egy idő óta gondolkodom azon, hogy szeretném újra felfedezni, hogy milyen vágyak, problémák és kihívások foglalkoztatnak Téged mostanában. Legyen szó akár a HangDala élményeinkről, éneklésről, vagy más, személyes témákról, én itt vagyok, hogy meghallgassalak és támogatást nyújtsak.

Ez a beszélgetés egy lehetőség arra, hogy nyíltan megosszuk egymással gondolatainkat és ötleteinket, nyugodtan elmesélhesd kihívásaidat, félelmeidet, vágyaidat. Nem kell aggódnod, nincs semmilyen eladási szándék a háttérben; a célom csupán az, hogy jobban megérthessem, miben lehetnék a legnagyobb segítségedre, akár a HangDala módszerrel, akár a traumaoldó képességeim révén.

A beszélgetés teljesen ingyenes, és nincs benne semmilyen értékesítés, ez csupán egy lehetőség a kölcsönös megismerésre.

Hogyan jelentkezhetsz?
Egyszerűen kattints az alábbi linkre, és válassz egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelel. A beszélgetést telefonon vagy videókonferencia formájában is megejthetjük – a részleteket és a linket én küldöm el neked az időpontfoglalás után.

Várom, hogy beszélhessünk, és köszönöm, hogy időt szánsz ránk! Gyere, beszéljünk egy jót, és együtt akár még megoldásokat is találhatunk a kihívásaidra.


Tags


You may also like

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}