fbpx

HangDala „Keménymag” – Klub az együtt énekléshez

Szeretettel köszöntelek az Okleveles HangDalások Éneklő Klubjában!

Van egy „titkos” klub, ahol a HangDalások rendszeresen élvezik az együtt éneklés testet-lelket megújító áldásait. Ezt a titkos klubot egymás közt tréfásan HangDala Keménymagnak nevezzük, a Facebook Messenger zárt csoportunk neve után.

Hogy néznek ki a foglalkozásaink? Közös meditatív improvizatív dúdolással kezdünk (vezetett énekmeditáció), Aztán beéneklő gyakorlatokat végzünk, majd a hónap számára feldobott dalokból választva adunk saját magunknak koncertet, ahol az előadók és a közönség is mi magunk vagyunk.

Aki szeret hasonló érdeklődésű, lelkületű emberek között biztonságban, kellemes hangulatban, ítélkezéstől mentes légkörben énekelni, zenélni, annak ez a Klub egy ideális hely a feltöltődésre és a zene gyógyító, depressziót messze űző hatásának élvezetére. A megszólaló dalok mindannyiunk lelkét elbűvölik.

Ha szeretnéd ezt Te is megtapasztalni, akkor egyszerűen az alábbi gomb megnyomásával foglald le a következő időpontot, és próbáld ki INGYEN az Éneklő Klubot. Ha pedig tetszik, amit itt megélsz, és folytatni szeretnéd, akkor bérletet váltasz (6 alkalmas bérlet 20000 Ft, 2 hónapig érvényes), és Te is csatlakozol a „HangDala Keménymaghoz”! 

A részvétel előfeltételei: NINCSENEK ILYENEK! 

A régi megjelölések, mint „Okleveles HangDalások”, stb. már nincsenek használatban. Így megszűntek a régi előfeltétel rendszerek is.

Időpontok: MINDEN KEDDEN 18:00-20:00 

Helyszín: 1075 Budapest Holló utca 15. 2/8 (az időpontfoglaló emlékeztetőiben is mindig benne lesz)!

A gomb megnyomásával le is foglalhatod az ingyenes alkalmadat:

 

Ide kattintva az időpontfoglaló oldalára kerülsz, ahol kiválasztva a napot és az órát és megadva adataidat jelentkezni tudsz a következő foglalkozásra. A jelentkezés után több emlékeztetőt is kapsz az időpontról és a helyszínről.

Szeretettel várunk!

A HangDala Keménymag rendszeresen együtt éneklő barátai

A HangDala Keménymag megszólal

Pillanatfelvételek az évadnyitó bulinkról

Kapcsolat

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere
+36707333170

Want to learn more?

Check out these articles below