fbpx

Gombkötő Petra haladását ünnepli 2.0

Szerző: | dec 3, 2020 | HangDala Videók Audiók, Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Gombkötő Petra tavaly csinált végig egy szuper eredményes 12 alkalmas Transzformáció a Hangodon Keresztül ciklust (Magánóra) és a Youtube HangDala Csatornáján rengeteg videót találsz arról, ahogy lépésről lépésre haladtunk. A Facebook HangDala Oldalán is vannak közös videóink, ahol megmutattuk előrehaladásunkat.

Aztán eltelt 10 hónap, bejött a kovid is, és Petra, bár nem tudott Énekórákra jönni, mégis rengeteget fejlődött közben is. Amikor 2020 júliusban újra találkoztunk, észrevehetően sokkal tisztábban és könnyedébben kezelte a hangokat, tulajdonképpen a régi korlátok jó része egyszerűen eltűnt.

Innét folytattuk tehát a szórakoztató és tanulságos munkánkat, rengeteg kreatív gyakorlattal segítve elő, hogy az új hangzások felszabadultan megszülessenek. Közben nagyon jól éreztük magunkat, az órai légkör fantasztikus volt, és minden óránkat sikerélménnyel fejeztük be. Ez egy intenzív és erőteljes 3 hónap volt!

A mostani második ciklusunk végén (innét a 2.0) feldobtam a kamerát az állványra, és készítettünk egy rövid kis videót beszámolóval, énekléssel. Petra elmondta, hogy önállóan tudott már énekelni (mások előtt is) és nőtt a bátorsága, illetve készítettünk egy olyan felvételt, amit szívesen hallgat újra meg újra, és másnak is szívesen megmutatja.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt a kis videót!

Gombkötő Petra Ünnepel 2.0

Dolgozzunk együtt! Szívesen várlak a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! és Magánórákon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest