Fekete-Kiss Sándor énektanár

Petra siker sztorija -tiszta éneklés pár alkalom alatt

Petra siker sztorija -tiszta éneklés pár alkalom alatt

By on Sze 4, 2019 in HangDala Videók Audiók | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Gombkötő Petra egy nagyon kedves növendékem, és kedvességét mi sem mutatja jobban, mint hogy szívesen szerepelt olyan videókon, amik segítségével Te magad is sokat fejlődhetsz az éneklésedben. 

Az első közös videónkon bemutatunk egy nagyon jó gyakorlatot arra, hogy milyen módon érheted el a tiszta éneklést, a jó intonációt. Sokan azt mondják, hogy ez lehetetlen, de mi megmutatjuk, hogy ez nincs így!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gombkötő Petrával kifejlesztettünk egy gyakorlatot a tiszta intonáció elérésére. Fekete-Kiss Sándor A HangDala énekmestere

Sándor Fekete-Kiss (@awakeningmusic) által megosztott bejegyzés,

Második videónkon ha lehet mondani, ráteszünk erre egy lapáttal, és a tiszta intonáció mellé odarakjuk a jól csengő rezonanciákat is. Ezzel a gyakorlattal igen hamar garantálom, hogy nagyon erőteljes hangot érsz el, ami tele lesz színnel, szépséggel, erővel! Hajrá, használd egészséggel!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gombkötő Petrával a tiszta intonációt most nyílt magánhangzók zengetésével fejlesztettük. Próbáld ki Te is! A Zene legyen veled! Fekete-Kiss Sándor A HangDala énekmestere https://hangdala.hu

Sándor Fekete-Kiss (@awakeningmusic) által megosztott bejegyzés,

Harmadik videónkon arra buzdítunk Téged, hogy TEDD FEL KÉRDÉSEIDET! Komolyan, szerintem ez egy jó ötlet!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tedd fel kérdésedet! Miről szóljon a következő HangDala videó? Segíts a műsor szerkesztésben témáiddal! Fekete-Kiss Sándor A HangDala Énekmestere https:hangdala.hu

Sándor Fekete-Kiss (@awakeningmusic) által megosztott bejegyzés,

 

A következő videónk egy héttel később készült. Más szóval Petra második óráján. És MÁR MOST LÁTHATÓ a fejlődés, ami azóta is töretlenül megy tovább! Petra bámulatos módon már a második óráján sokkal gyorsabban megtalálja a hangokat, pedig először ez még nehének tűnt. De a fenti gyakorlatok segítettek neki – ahogy neked is segíteni fognak – hogy jelentős mértékeben kitisztítsa az éneklését, pár nap leforgása alatt! Szerinted erre illik-e a CSODA kifejezés? Szerintem IGEN!

 

De van egy újabb videónk is. Petra a 4. óráján már egészen más szinten énekel nekünk! Ha egy normál tanár megnézne minket, azt mondaná, hogy ez a fejlődés lehetetlen. Mi mégis elértük. 

Mi a titkunk? Türelem, szeretet, figyelem, érzékenység, hit, odaadás… Petra – és jómagam is- úgy látszik, ezeknek az erényeknek a birtokában vagyunk.

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad