Nincs ego, csak könnyed szörfözés a (hang)hullámok hátán

Szerző: | dec 4, 2015 | HangDala Kezdő élmények, Okleveles HangDalások Élménybeszámolói | 0 hozzászólás

Kedves Sándor,

bevallom a HangDala első perceiben még sóvárogva néztem a függönyön át beszűrődő napsugarat, amit hihetetlen gyorsasággal el is felejtettem, mert jókedvünk a szoba melegében hamarosan versenyt ragyogott a nap fényével.

A tanfolyam végéig (és utána is) sok minden megfordult a fejemben. Többek között az is, hogy micsoda hangulatjavító ereje van a közös éneklésnek. Ki tudja, milyen húrokat pengetne meg egyesekben, ha a munkahelyeken egy-egy gyűlést, konferenciát, megbeszélést köszöntő szavak helyett közös énekléssel kezdenénk! Bizonyára a Parlamenten is más törvények születnének, ha politikusaink alkalmanként dalra fakadnának! 🙂 (hihi)

Bár a HangDala nem gyülekezet (legalábbis nem hagyományos értelemben) mégis hitet ad. Hitet, hogy az ember képes valamire! Itt nincs ádáz, energiát felőrlő, kemény munka, mégis mérhető (hallható, megtapasztalható) eredmény van!

Nincs én, csak mi. 🙂 🙂 🙂 Nincs feszengés, csak sóhajokban felszabadult könnyű áramlás. Nincs ego, csak könnyed szörfözés a (hang)hullámok hátán.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné végre meghallani a saját hangját. Tovább azoknak, akik szeretnének átélni egy belülről simogató, a külvilágot kikapcsolni tudó, felszabadult érzést. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak sétálni vinnék a lelküket...

Köszönöm az élményt! Dalra fakasztó szeretettel,

Nagy Mónika 2015. október 17.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest