Az éneklő pszichológusnő gondolatai

Szerző: | dec 7, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Wéber Katalin már régóta HangDalás, és pszichológusnőként kedvenc kikapcsolódása és hobbija az éneklés. Egy jó ideje tagja a Csíkszerdának is, ahol remekül megéli kreativitását.

A nyáron beindítottam az újfajta Magánének szolgáltatást, a Transzformáció a Hangodon Keresztül programot, és Katalin egyike lett az első résztvevőknek. A program 3 hónapon keresztül tartott, és rengeteg sikerélményt adott mindkettőnknek.

Katalin nagyon hamar elérte azokat a célokat, amiket megfogalmazott – önbizalom növelése, saját hang felvállalása, bátorság, mások előtt kiállni, és hallatni a hangját – úgy hogy a programon még többet is elértünk, mint amit kitűztünk magunk elé. A különböző izgalmas énekgyakorlatok segítségével Katalin új, és izgalmas módon tudta hangját használni, kifejezetten könnyűzenei módon is.

Ez újdonság volt, mert addig a hangképzése inkább a kóruséneklésnek megfelelő klasszikus féle volt. Ezt is a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! alakította ki, de most a Transzformáció a Hangodon Keresztül programon a könnyűzenei éneklés irányába is nagyon jó lépéseket tettünk. Ez nagyon egzotikus volt az eddigi hangzásokhoz képest, amit mindketten nagyon élveztünk, és büzskék voltunk rá.

A Transzformáció a Hangodon Keresztül program végén meg szoktuk ünnepelni azt, amit elértünk. Így tettünk Katalinnal is, és mivel a stúdiómat videólámpákkal bővítettem, kézenfekvő volt, hogy az új világítással videókat is készítsünk a kis ünnepünkön. Figyeld meg a képminőséget, mennyire drámaian megjavult a világítás hatására!

Érdemes megnézni a videókat. Két számot is meghallgathatsz rögzönzött előadásunkban, Nyugtalan Ámor Caccinitől (reneszánsz dal), és Vigyázz rám Dés Lászlótól és Bereményi Gézától, és két beszélgetést is, az egyiken Katalin elmondja, hogy miben változott az élete, éneklése a program hatására, a másikon pedig kicsit elkanyarodunk a filozófia, az Univerzum titkainak megismerése irányába.

Jó szórakozást kívánunk!

  1. Nyugtalan Ámor (Caccini)
  2. Beszélgetés a Programunk hatásairól, sikereinkről
  3. A Zene ereje legyen Veled – filozófiai gondolatok
  4. Vigyázz rám (Dés László)

És itt a teljes videó:

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!