fbpx

Costantini Diana csodálatos sikerei a Youtubeon

Szerző: | nov 24, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Costantini Diána (18) kb. 15 hónapja jár hozzám Magánénekre, és egy idő után a legfőbb tevékenységünk az lett, hogy híres pop számokat tanultunk meg, amiket aztán Diána egy hangstúdióban felénekelt, és videó művészek segítségével szuper zenei videókat készített  belőlük. 

Az eredménye ennek a játéknak az lett, hogy már az első videót több százezren nézték meg közvetlenül a megjelenése után, és ez a trend azóta is töretlenül működik. 

Camila Cabello - Havana ( Cover by Diána ) 11 hónapja 138 ezer megtekintés

Lele Pons - Celoso ( Cover by Diána ) 9 hónapja 219 ezer megtekintés

Marshmello & Anne-Marie - FRIENDS ( Cover by Diána ) 8 hónapja 301 ezer megtekintés.

Ava Max - Sweet but Psycho ( Cover by Diána ) 6 hónapja 318 ezer megtekintés

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die ( Cover by Diána ) 4 hónapja 416 ezer megtekintés

És a rekordot a legutóbb feltett videó viszi el:

Linkin Park - Numb ( Cover by Diána ) 1 hónapja 421 ezer megtekintés!

Összesen tehát a mai napig (2019. november 24.) 1.392.000 megtekintést aratott Diána a videóival. És a legtöbb nézettséget a legutolsó videója röpke egy hónap alatt érte el. 

Ez nem is csoda, mert ez a legutóbbi videó a legjobb mind közül. MInd éneklésben, mind a videóban, mind a kosztüm, smink, frizura, rendezés, helyszín tekintetében ez a videó egy csúcs teljesítmény. Érdemes lesz máris megnézni!

Nem hagytuk abba a munkát, most is készítjük a következő számot, ami hadd legyen meglepetés! Diánában kialakult, hogy a legjobban a rock zenét szereti, amit meg is értek, mert ez tényleg az egyik legkreatívabb műfaj a zenében. 

Drukkoljatok Diánának, és várjuk a következő remekművet! Hagyjatok itt is, és a Youtubeon is commenteket, ezeket nagyon szereti elolvasni Diána, szükség van visszajelzésre. 

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!  

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest