Turba Gabriella interjút ad a HangDalának

Szerző: | aug 17, 2019 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Turba Gabriella 2017. októberében jött először HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!. Rögtön feltűnt, hogy van tehetsége a zenéhez. Kiderült róla, hogy rendszeresen járt énektanárhoz, és rengeteg dalt ismert, tudott, rendszeresen fel is lépett szűkebb pátriájában, Törökszentmiklóson. 

Így aztán szívesen vállalkoztam arra, hogy mostantól én fogom tovább fejleszteni az énektudását. Túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy Gabi egy új teljesen szintre emelte az előadásmódját, a hangját, és rendszeresen fellép otthon a városi rendezvényeken. Fél éve a Magánének mellett rendszeresen jár Oklevelesként a HangDala énektanfolyamaira is, annyira szereti, hogy mindkét napra szokott jönni (a Kezdőre és a Középhaladóra is, mivel nincs két egyforma tanfolyam), és még sosem talákoztam senkivel, aki ne elragadtatva hallgatta volna előadását a tanfolyamokon. 

Gabi a múlt órán azzal lepett meg, hogy ő is szeretne interjún szerepelni. Én ezt jó ötletnek tartottam, így aztán elővettem a telefont, és azon melegében fel is vettem vele egy gyors interjút. Itt tudod megtekinteni:

Interjú Turba Gabival

Mostanában rengetegszer feldobjuk a telefont arra is, hogy az órai munkánkat dokumentáljuk. Kíváncsi vagy, hogy énekel Gabi az órákon? Már is megnézheted, egy párat ide felrakok a számodra!

Tölcsért csinálok a kezemből Turba Gabriella órai munka

Ó miszter Alkohol Turba Gabi órai munka

Nem vagyok én apáca Turba Gabriella órai munka

Még annyit hadd mondjak, hogy Gabi Youtube csatornájára feliratkozhatsz ezen a linken: 

Gabriella Turba Youtube

A Facebook fanpage-éhez pedig itt csatlakozhatsz:

Turba Gabriella Énekesnő Facebook Fanpage

Kívánjunk neki nagyon sok sikert, és sok koncertet!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest