fbpx

Aina Csodája

Szerző: | szept 14, 2019 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Kedves Sándor!

Szerettem volna megköszönni ezt a közös programot, szeánszot, vagy nem is tudom, hogyan nevezzem, hiszen több volt ez egy sima énektanfolyamnál

Azért választottam ezt a hőlégballonos dizájnt, mert a közös munkánk során végül is csak sikerült nem csak kiszabadítani, de fel is emelni a hangomat - és az önbizalmamat is! Nélküled ez sosem sikerült volna, úgy hogy nagyon köszönöm!

Azt hiszem azzal, hogy ha valaki mások előtt is felvállalja azt, ami megmásíthatatlanul egy olyan személyes, intim aspektusa, mint a hangja, azzal sokkal közelebb kerül saját maga autentikus kifejezésére más területeken is; elég intenzíven tapasztaltam magamon. 

Valami kiegyenesedik és leegyszerűsödik a viselkedésében az embernek; a megítéléstől való szorongás által ránk kényszerült szégyenérzettől féltő manőverek szétesnek. Mint egy gyerek, akibe még nem építették bele a filtert. 

De talán minden arról szól, hogy leszokjunk azokról a dolgokról,  amiket betanítottak nekünk magunkról, átfestve azt az igazi fényt, akik eredetileg vagyunk. 

Most, hogy visszakaptam a hangom, és azt az akaratot, hogy ha megparancsolom, hogy kijöjjön, akkor kijön, végre az élet más aspektusait is megtapasztalhatom, amik elől eddig félve elfordultam. 

Már várom a decembert, hogy folytathassuk! 

Sokszor ölellek,

Aina


Aina 6 alkalom alatt a "szinte nincs hangom'" állapotból eljutott oda, hogy a végén gyönyörűen énekelt, nem egyszer éteri magasságokban kelta és izlandi dallamokat! Én is alig várom a decembert!

A Zene legyen Velünk!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Transzformációs Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This