fbpx

Schmidt Alexandra csodálatos világa

Szerző: | jan 6, 2024 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Az egyik nagyon kedves tanítványommal, Schmidt Alexandrával szívesen készítünk felvételeket, és nagy kedvvel szerepelt a 2023. December 3-i HangDala Koncerten is, ahol 2 számmal aratott óriási sikert.

Tegyük hozzá: két "dögnehéz" számmal (elnézést a kifejezésért), de ugyanakkor valljuk be, két csodálatos számmal.

Az egyik szám Adele All I ask nagyon mély érzéseket közöl, és ez a fajta zenélés nagyon illik Alexandrához, akinek nagyon gazdag és széles skálájú az érzelmi vlága (nem véletlenül énekel). Nagyon büszke vagyok arra, ahogy Lexa előadja ezt a gyönyörű szerelmes számot.

A másik szám ugyancsak nagyon illik Alexandrához, mert ez meg kitörő vidámsággal van teli, bár már elmúlt a Karácsony, de azért biztos szívesen meghallgatod a "Szürke Patást"! Zséda Szürke Patás - Scmidt Alexandra

A zenének hatalmas terápiás hatása van, ami hatványozottan érvényesül akkor, amikor Te magad énekelsz. Alexandrával is ezt éljük át minden énekórán, vagy felvételkészítés közben is, és természetesen koncertfellépésen is.

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest