fbpx

december 31

Halmai-Csuvarszki Éva – Egyszer

A 2024-es év hivatalosan pár óra múlva beköszönt hozzánk, és gondoltam, ennek megünneplésére az egyik kiváló tanítványom felvételét fogom bemutatni.

Halmai-Csuvarszki Éva fejlett szinten kezdte el tanulmányait a Transzformáció a Hangodon Keresztül programon, és az óráinkon minden alkalommal tágítjuk azt a horizontot, ahol zeneisége megnyilvánul.

Az egyik legnagyobb kihívás és feladat annak a nyugalomnak, és hitből fakadó állapotnak a megtalálása, hogy van, amikor nem is kell annyit tenni ahhoz, hogy minden jó legyen.  Azaz nem kell mindig túl sokat dolgozni, van, amikor a varázslatos megengedés a kulcs a sikerhez.

Gondolhatod, hogy nagyon élvezzük ezeket az órákat és felfedezéseket. A Transzformáció a Hangodon Keresztül folyamata nem csak a hangunk használatának titkaiba vezet be bennünket, de magának a Teremtés munkájának titkaiba. A művészi manifesztálás megtanít a Tudatos Teremtés folyamatára, egyre mélyebb szinten.

Ezen az úton haladva időről időre felvételeket készítünk Évával. Most Rúzsa Magdi Egyszer c. számára esett a választásunk. Hogy hol tartunk az úton? Hallgasd meg a következő videót, hogy magadnak is képet adjál erről.

Évával folytatjuk az utazást a végtelen felé, és ehhez BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK minden HangDala olvasónak! És természetesen azoknak is, akik még nem olvassák a HangDalát. De ha megosztod velük a HangDala cikkeket, videókat, ők is részesülnek ebből a kalandból!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

  Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

  Ha még nem csináltad meg… A Kvíz kitöltésével ajándékba megkapod a hozzáférést az Ingyenes Minitanfolyamhoz is, ami lépésről lépésre végigvezet az első lépéseken. Ha már megvan az új Minitanfolyam akkor csak a tesztet töltöd ki, a hozzáférést már korábban megkaptad. Ebben az esetben nézd meg az Emailjeidet…

   

  🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

  Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

  🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

  Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


  Tags


  You may also like

  Beszélgetünk egy jót?

  Beszélgetünk egy jót?

  Your email address will not be published. Required fields are marked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Use this Bottom Section to Promote Your Offer

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim