fbpx

Halmai-Csuvarszki Éva – Egyszer

Szerző: | dec 31, 2023 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

A 2024-es év hivatalosan pár óra múlva beköszönt hozzánk, és gondoltam, ennek megünneplésére az egyik kiváló tanítványom felvételét fogom bemutatni.

Halmai-Csuvarszki Éva fejlett szinten kezdte el tanulmányait a Transzformáció a Hangodon Keresztül programon, és az óráinkon minden alkalommal tágítjuk azt a horizontot, ahol zeneisége megnyilvánul.

Az egyik legnagyobb kihívás és feladat annak a nyugalomnak, és hitből fakadó állapotnak a megtalálása, hogy van, amikor nem is kell annyit tenni ahhoz, hogy minden jó legyen.  Azaz nem kell mindig túl sokat dolgozni, van, amikor a varázslatos megengedés a kulcs a sikerhez.

Gondolhatod, hogy nagyon élvezzük ezeket az órákat és felfedezéseket. A Transzformáció a Hangodon Keresztül folyamata nem csak a hangunk használatának titkaiba vezet be bennünket, de magának a Teremtés munkájának titkaiba. A művészi manifesztálás megtanít a Tudatos Teremtés folyamatára, egyre mélyebb szinten.

Ezen az úton haladva időről időre felvételeket készítünk Évával. Most Rúzsa Magdi Egyszer c. számára esett a választásunk. Hogy hol tartunk az úton? Hallgasd meg a következő videót, hogy magadnak is képet adjál erről.

Évával folytatjuk az utazást a végtelen felé, és ehhez BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK minden HangDala olvasónak! És természetesen azoknak is, akik még nem olvassák a HangDalát. De ha megosztod velük a HangDala cikkeket, videókat, ők is részesülnek ebből a kalandból!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest