fbpx

december 21

Boldog Karácsonyt kíván a HangDala 2023-ban

Egy sokak számára nehéz és megerőltető éven vagyunk túl, mindenki várja a Karácsonyt és a vele járó szüntet, amikor megpihenhetünk, újrarendezhetjük érzéseinket, gondolatainkat, terveinket, vágyainkat, számot vethetünk az év mérlegével és megújíthatjuk magunkat egy új kibontakozás irányába.

A Karácsony a leggyengédebb ünnepünk, mert emlékeztet minket arra belső birodalmunkra, amit otthonnak érzünk, ahol minden jó, és ahol ellentétben a külső világ esetleges durvaságaival a szeretet az úr. Egyben a családi együttlét megélésének egyik legjobb alkalmát adja.

Ilyenkor az emberek ősi szokás szerint ajándékoznak egymásnak valamit. A HangDala sem kivétel; mivel „minden gazdagságunk hangok és szavak”, ezért kézenfekvő, hogy most a HangDala Örömének Klubban készült felvétellel ajándékozzunk meg Téged.

Sok helyen szokás, hogy Karácsonykor valami zenét beraknak az ajándékozási szertartás aláfestésére, van, ahol együtt is énekelnek a felhangzó dalokkal.

Ezt ezekkel a dalokkal is megteheted! Fogadd hát szeretettel a kedd este felvett karácsonyi dalainkat!

Tedd is meg: nyisd meg ezt a bejegyzést a karácsonyi összejövetelen, és együtt énekelve az itt látható HangDalásokkal énekeld el Te is a Karácsony üzenetét!

Csendes éj

Csendes éj, drága Szent éj
mindenek álma mély.
nincs fennt már csak a drága szent pár,
várja gyermekük alszik-e már.
Küldj le rá álmot nagy ég,
küldj le rá álmot nagy ég. 

Ez a gyönyörű osztrák dallam felidézi azt az idillt, amire minden ember vágyik a szíve mélyén. Talán ezért nem tudja magát senki sem kivonni a Karácsony varázslata alól. Mert lelkünk legmélyebb vágyát nem tudjuk kitörölni magunkból. 

Mennyből az angyal

„Mennyből az angyal lejött hozzátok,
pásztorok, pásztorok!
Hogy Betlehembe sietve menvén
lássátok, lássátok.”

 Mennyire kifejező ez a magyar karácsonyi ének, megindító a dallama, a szövege, és felidézi a betlehemes játékok meghatott hangulatát.

Ez a HangDala üzenete is, már kezdettől fogva: tedd a Karácsony idilljét mindennapokká! Énekeddel, sőt, együtt énekelve másokkal minden nap Karácsony lehet!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

  Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

  Ha még nem csináltad meg… A Kvíz kitöltésével ajándékba megkapod a hozzáférést az Ingyenes Minitanfolyamhoz is, ami lépésről lépésre végigvezet az első lépéseken. Ha már megvan az új Minitanfolyam akkor csak a tesztet töltöd ki, a hozzáférést már korábban megkaptad. Ebben az esetben nézd meg az Emailjeidet…

   

  🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

  Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

  🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

  Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


  Tags


  You may also like

  Beszélgetünk egy jót?

  Beszélgetünk egy jót?

  Your email address will not be published. Required fields are marked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Use this Bottom Section to Promote Your Offer

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim