fbpx

HangDala Koncert: pédátlan siker!

Szerző: | dec 10, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

December 3-án 11:00-13:00 megtartottuk a meghirdetett HangDala Koncertet a Bonbonierben!

A koncert mind az előadók, mind a közönség számára elképesztően nagy élmény volt! Nem egy szám után katartikus tapsvihar tört ki. Az előadók nagyon boldogok voltak. Volt, aki először lépett fel, de a koncerten igazi profik is szerepeltek, és minden más, ami két véglet között elképzelhető.

Felsorolom a szereplőket: PAMI, Paizs Napsugár, Török Anna, Zagyva Gabi, Bégh Tündi, Böbe, Halmai-Csuvarszki Éva, Schmidt Alexandra, Kiss Fruzsina Zoé (fuvola szóló), Dóri Eszter (a Filharmóniai Társaság Énekművésze), Nagy Sári (kreatív ének), és jómagam, aki a ceremónia mester és zenekar szerepét játszottam persze zongorán.

Ha szeretnéd meghallgatni a produkciók (eléggé gyenge hangminőségű) felvételeit, akkor készítettem Neked egy Youtube nem nyilvános lejátszási listát, ahol nem az elhangzás sorrendjében, hanem ABC rendben sorakoznak a produkciók felvételei.

A képre kattintva meg tudod nyitni a Youtube lejátszási listát.

HangDala Bonbonier Koncert Youtube lejátszási lista


A koncertet Ősbemutatóval nyitottuk ás zártuk: tanítványommal Adriennel együtt írtunk egy dalt (a szöveg ötletet Adri hozta, én pedig zenélhető változatba öntöttem a verset, és megzenésítettem), az EGYMILIÓ BOLDOG ÉNEKHANG-ot. Ebben az évben a HangDala új jelmondata lett az Egymillió Boldog Énekhang. Ennek a gondolatnak most már himnusza is van! (Dalszöveg: Reizer Adrien és Fekete-Kiss Sándor, dal: Fekete-Kiss Sándor. Fotók,, videók: Rafael Letícia)

Egy pár visszajelzés a koncertről:

Kedves Sándor,

 
ez fantasztikus! nagy munka lehetett -  a koncert szervezése, lebonyolítása, és ez a lista is - sokszorosan is köszönjük!
Remélem lesz még ilyen alkalom
Nagyon jól éreztem magam és húhúúú, ez a visszajelzés arra jó, hogy rájöjjön az ember, hogy rengeteg itt még a tanulnivaló, van hova fejlődni ... de énekelni jó, együtt meg pláne!
Boldog vagyok, hogy ott lehettem.
Anna 💝

 

Legközelebb Vacsorakoncertet rendezünk, valamikor a tél végén, tavasz elején! Készülj arra, hogy lehet, hogy Te is énekelni fogsz a koncerten!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest