december 10

HangDala Koncert: pédátlan siker!

0  comments

December 3-án 11:00-13:00 megtartottuk a meghirdetett HangDala Koncertet a Bonbonierben!

A koncert mind az előadók, mind a közönség számára elképesztően nagy élmény volt! Nem egy szám után katartikus tapsvihar tört ki. Az előadók nagyon boldogok voltak. Volt, aki először lépett fel, de a koncerten igazi profik is szerepeltek, és minden más, ami két véglet között elképzelhető.

Felsorolom a szereplőket: PAMI, Paizs Napsugár, Török Anna, Zagyva Gabi, Bégh Tündi, Böbe, Halmai-Csuvarszki Éva, Schmidt Alexandra, Kiss Fruzsina Zoé (fuvola szóló), Dóri Eszter (a Filharmóniai Társaság Énekművésze), Nagy Sári (kreatív ének), és jómagam, aki a ceremónia mester és zenekar szerepét játszottam persze zongorán.

Ha szeretnéd meghallgatni a produkciók (eléggé gyenge hangminőségű) felvételeit, akkor készítettem Neked egy Youtube nem nyilvános lejátszási listát, ahol nem az elhangzás sorrendjében, hanem ABC rendben sorakoznak a produkciók felvételei.

A képre kattintva meg tudod nyitni a Youtube lejátszási listát.

HangDala Bonbonier Koncert Youtube lejátszási lista

A koncertet Ősbemutatóval nyitottuk ás zártuk: tanítványommal Adriennel együtt írtunk egy dalt (a szöveg ötletet Adri hozta, én pedig zenélhető változatba öntöttem a verset, és megzenésítettem), az EGYMILIÓ BOLDOG ÉNEKHANG-ot. Ebben az évben a HangDala új jelmondata lett az Egymillió Boldog Énekhang. Ennek a gondolatnak most már himnusza is van! (Dalszöveg: Reizer Adrien és Fekete-Kiss Sándor, dal: Fekete-Kiss Sándor. Fotók,, videók: Rafael Letícia)

Egy pár visszajelzés a koncertről:

Kedves Sándor,

 
ez fantasztikus! nagy munka lehetett –  a koncert szervezése, lebonyolítása, és ez a lista is – sokszorosan is köszönjük!
Remélem lesz még ilyen alkalom
Nagyon jól éreztem magam és húhúúú, ez a visszajelzés arra jó, hogy rájöjjön az ember, hogy rengeteg itt még a tanulnivaló, van hova fejlődni … de énekelni jó, együtt meg pláne!
Boldog vagyok, hogy ott lehettem.
Anna 💝

 

Legközelebb Vacsorakoncertet rendezünk, valamikor a tél végén, tavasz elején! Készülj arra, hogy lehet, hogy Te is énekelni fogsz a koncerten!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

    Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

    Ha még nem csináltad meg… A Kvíz kitöltésével ajándékba megkapod a hozzáférést az Ingyenes Minitanfolyamhoz is, ami lépésről lépésre végigvezet az első lépéseken. Ha már megvan az új Minitanfolyam akkor csak a tesztet töltöd ki, a hozzáférést már korábban megkaptad. Ebben az esetben nézd meg az Emailjeidet…

     

    🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

    • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

    Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

    🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

    • Minden kedden 18:00-20:00
    • Ezen kívül szombatokon:
    • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
    • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
    • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

    Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


    Tags


    You may also like

    Beszélgetünk egy jót?

    Beszélgetünk egy jót?

    Your email address will not be published. Required fields are marked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}