fbpx

Nagy élmény várható a HangDala Csokoládé Koncerten

Szerző: | dec 1, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

Te szereted a Csokit?

Nagyon komoly és izgalmas koncertműsort hoztunk össze a HangDala énekeseivel, és vendégművészekkel (akiket most már a HangDalához tartozó művészekként tarthatunk számon...)

A koncert időpontja és helyszíne:

2023. 12. 03. 11:00-13:00 HangDala Csokoládé Koncert a Bonbonierben, IX. Ráday utca 25.

A Bonbonier tulajdonosa nagyon nagy művészetbarát, már több zenei, és művészi programot szervezett a Bonbonierben! Amikor előadtam neki a HangDala Csokoládékoncert ötletét, nagyon lelkes lett, és bemutatta a csokoládézó közösségi termét, ahol összesen akár 70-en is le tudnak ülni műsort élvezni, és közben csokoládézni, kávézni.

Én felajánlottam neki, hogy hálából a befogadásért mindenkit arra fogok buzdítani, hogy valamit fogyasszon a csokoládézóban, de erre szerintem senkit nem kell figyelmeztetni, mert nem tudom elképzelni, hogy ezt vagy azt ne kóstoljon meg valaki, ha már elmegy a Bonbonier Csokoládézóba.

De nem csak a hasikánknak adunk valamit, hanem a lelkünket fogjuk táplálni a Csokoldá koncerten. És nem, a Csokko-csokko-csokkoládét nem fogjuk előadni.

Helyette csodálatos dalokat fogsz hallani, a világ legnagyobb előadóitól és zeneszerzőitől, és rengeteg abszolút sikert fogunk előadni.

Az énekeseink: Végh Tündi, Halmai-Csuvarszki Éva, Zagyva Gabi, Török Anna, Paizs Napsugár, Cziráky Böbe, Schmidt Alexandra, Palotai Annamária PAMI, Nagy Éva.

A műsorban lesz minden, Karáditól Rúzsa Magdiig, A Neotontól a Noxig, Leonard Cohentől Adeleig, és még sorolhatnám tovább, de nem férne el itt.

Két nagyszerű vendégénekesünk is lesz!

Dóri Eszter egy Tiktok megnézése után nagyon megszerette a HangDala együtt éneklésének hangulatát, úgy hogy el is jött a HangDala Örömének Klubba kedd este! Kottákat is hozott magával, és megbeszéltük, hogy fogunk együtt zenélni. Persze azonnal meghívtam a Csokoládé Koncertre szólistának, és legnagyobb örömömre IGENT mondott.

A másik meglepetés vendégem egy különleges kreatív énekstílus egyetlen hazai képviselője, talán fél rokonságban Palya Bea van vele, de a Nagy Sári sokkal radikálisabb stílust képvisel, és számomra az egyik vonzereje az, hogy egy saját, nemlétező nyelven énekel.

A másik vonzereje számomra pedig az, hogy velem hihetetlen harmóniában tud együtt zenélni, megbeszélés nélkül leülünk, és anélkül, hogy tudnánk, mit fogunk játszani, már játszunk is, és eléggé hihetetlen dolgok jönnek így ki belőlünk. Tiszta lélek kommunikáció. Most Neked is bemutatjuk.

Nagy SáraVilágbemutató

És ha ezt még tetézni lehet, akkor tetézzük! Egy kedves Tanítványommal, Adriennel írtunk egy dalszöveget a HangDala mottójára:

Egymillió Boldog Énekhang

címmel! Ezt a dalt meg is zenésítettem, és december harmadikán a HangDala Csokoládé Koncerten foguk Ősbemutatni, a TE részvételeddel, azaz jó HangDalás szokás szerint megtanítom a dalt, és közös énekléssel megszólaltatjuk, a VILÁGON ELŐSZÖR!

Mi tehát a teendő ezek után?

Fogod magad és a családod, barátaidat, és eljöttök december 3-án 11:00-kor a IX. Ráday utca 25-be, a Bonbonierbe a HangDala Csokoládé Koncertre! A hely rendkívül barátságos, a művészetek otthona, és a jó embereké. Ott a helyünk.

A HangDala Énekesek nagy izgalommal készülnek csodálatos produkcióikkal! De a Te jelenléted adja meg a koronát az egészre, és ne feledd: megénekeltetek mindenkit is, jó HangDalás módra.

A Zene legyen Veled! ❤️ (AZLV)

Sándor

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest