fbpx

Zentai Anna asztrozófus fantasztikus ajánlása

Szerző: | jún 4, 2021 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Zentai Anna asztrozófus, önismereti tanácsadó egy fantasztikus ajánlással lepte meg az internet közönségét a minap. Én nagyon meghatónak érzem ezt a hatalmas dicséretet és ajánlást, úgy hogy inkább átadom a szót Annának!

“Legyen a Zene mindenkié!” (Kodály Zoltán)
“De most már tényleg!” (Fekete-Kiss Sándor)
🙂
Ritkán hozok ajánlót, de ma ezt teszem. Azért, mert rendkívül kevesen tudnak arról, hogy létezik egy ilyen nagyszerű, jobb agyféltekés énektanfolyam, hangképzési lehetőség. Azért, mert rendkívül kevesen tudnak arról, hogy ez valójában nem pusztán éneklésről szól. Sokkal több annál. Terápiás folyamat, oldások, önfejlesztés, önképzés, személyiség-munkálás.
Sokan vannak, akik azon dolgoznak, hogy merjék meghaladni a saját komfortzónájukat és nem tudják, hogyan fogjanak hozzá ehhez a mindennapi helyzetekben. Sokan (? ..van kivétel?) küzdenek önbizalomhiánnyal. Sokaknak van problémájuk az önkifejezéssel, a torokcsakrájukkal.
Szeretettel ajánlom Sándort és a HangDala Énekstúdiót! Külön elismerésem azért, hogy nem áll meg a profiknál, hanem ott segít, ahol tényleg szükség van rá - bárki jelentkezhet nála hangképzésre, azoknak is be tudja bizonyítani, hogy tudnak énekelni, akik ezt egyáltalán nem így gondolják magukról. De ne higgyetek nekem... próbáljátok ki.
🙂

Erre csak annyit tudtam válaszolni, hogy...

Minden énekóránk egy valóságos szellemi kaland és felfedezés, boldog vagyok, hogy énekesem vagy, és nagyon köszönöm ezt a csodálatos ajánlást, Anna! ❤️🐬🎹

Annával további szellemi kalandokra készülünk, és hamarosan újabb szépségeket fogunk bemutatni saját előadásunkban! Addig is a zene legyen Veled! Várlak a HangDalában!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest