HangDala Magánének

Szerző: | febr 12, 2021 | 0 hozzászólás

Minden Magánóra egy csoda…

Szeretnéd, ha hangodon keresztül meg tudnád szólaltatni a lelkedet, érzéseidet? Szeretnéd, ha akadálytalanul és vágyaidnak megfelelően tudnád használni a hangodat? Szeretnél gyönyörűen énekelni? 

A HangDala módszer segítségével nagyon gyorsan eljutsz ide, mert minden akadályt elgördítünk az útból, és érintkezésbe kerülsz a belső teremtőddel, a benned élő művésszel. Hatékonyan megkeressük azokat a hangokat, amik ott vannak benned, de eddig nem tudtak kiszabadulni. 

Mindeközben egy valóságos transzformációt élsz meg technikában, stílusban, előadóművészetben, de ez a transzformáció lelki és testi szinten is megtörténik. Ezért is hívjuk a Prémium Magánének programot úgy, hogy “Transzformáció a Hangodon Keresztül”. 

Minden Magánóráról – legyen az Prémium vagy Normál –  úgy távozol, hogy más emberré lettél. Megbizonyosodsz a tehetségedről, és arról, hogy bármit meg tudsz valósítani, amit szeretnél.

A HangDala Magánének jelentkezéssel ezen az úton indulsz el, és hamarosan megbizonyosodsz arról, hogy mi mindenre vagy képes! Sokkal többre, mint amit bármikor gondoltál magadról! Várlak szeretettel!

És az álmok valósággá válnak…

Egyéni törődésre, figyelemre van szükséged?

A HangDala csoportos énektanfolyamain hihetetlen gyorsasággal tanulnak meg a résztvevők énekelni, és rengeteg gyógyító megélésük, oldódásuk van a tanfolyamon. A közösségi élmény felszabadító, emelő hatását is megtapasztalják, emiatt a HangDala Énektanfolyam egy feledhetetlen élmény marad mindenkinek, akár sokadszorra is elvégezve.

Ez azonban nem teszi fölöslegessé az egyéni foglalkozást, a személyreszabott figyelmet, az azonnal visszajelzés szükségességét, és az egyéni igényekhez igazított haladást! Azaz Magánénekórákra szüksége van mindenkinek, aki a saját egyéniségére szabott énektanulást szeretne!

Kreatív hullámok

A Magánének órákon izgalmas, kreatív Énekórákat kapsz, ahol hangképzést, előadóművészetet, stílust alakítunk a vágyaidnak megfelelően, gátlásokat, görcsöket oldunk az énekléssel kapcsolatban, és így minden alkalom végén egy új emberként távozol, egy új szintet érsz el. A HangDala módszerével hihetetlenül gyorsan lehet fejlődni, oldódni, gyógyulni, művészileg elmélyülni.

Pár hónapja például egy srác feljött Győrből, és egyetlen egy alkalom alatt megtalálta a saját a rock éneklési stílusát, ami nagy dolog, mert addig soha nem adott Axl Rose jellegű hangokat (ilyen magasságban, kb. egy oktávval feljebb, mint amit addigi pályafutása során használt).

A kreativitás az egész órát átszövi, és nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy Te magad is képes legyél alakítani a saját hangodat, előadói stílusodat.

Mik az álmaid? Valósítsuk meg!

Nagyon fontos, hogy mit akarsz, mik a terveid, vágyaid, milyen problémákkal küzdesz az éneklésben, hogyan próbáltad eddig megoldani, milyen sikerrel. Mindegy, hogy komolyzenével, vagy a könnyű műfajokkal akarsz foglalkozni, minden esetben tudjuk úgy alakítani a stílusodat, hogy megfeleljen annak a zenének, amit énekelni szeretnél. Opera, operett, barokk dalok, pop számok, musical, rock, bármi is a vágyad, azt meg fogjuk valósítani.

És közben számtalan belső gyógyulást élsz meg, mert a művészi képességek, a kreativitás fejlesztésével megnyílnak a lelked elzárt területei is, és így egyre jobban megéled önmagadat! A HangDala Magánénekórákon nem csak zenét tanulsz egy nagyon egyéni módszerrel, de igazi Önmagadat is megtalálod egyre mélyebben. Ez az igazi kaland: a legfőbb műalkotásunk mi magunk vagyunk!

Magánének és Prémium Magánének

Kétféle módon is lehet HangDala magánénekre járni. Van a Magánének, ahol ezeket a csodákat nagyon kedvező áron, 45 perces órákban kapod meg. A magánórákat négyesével veszed meg, egy ilyen négyes csomag 30000 Ft-ba kerül. Általában hetente 1 Magánóra az ideális, ennél ritkábban már csak azoknak érdemes járni, akik már kifejlesztették tudásukat. Sűrűbben csak speciális esetben érdemes járni, pl. ha készülsz valamire, fellépésre, felvételre, vagy castingra.

Kívánság esetén eltérhetünk a 4-es csomagtól, és akkor egyéni fizetési feltételeket beszélünk meg. erre is van példa, például olyan esetben, amikor valaki messziről jön, és nem biztos, hogy minden héten tud jönni Magánórákra.

És van a Prémium Magánének, aminek a neve Transzformáció a Hangodon Keresztül.

Transzformáció a Hangodon Keresztül

Ezt a programot legtöbbször 12 órás ciklusokban tervezzük el, aminek még az elején elhatározzuk, hogy hová fogsz fejlődni, mit fogsz elérni. Mindezt egy ingyenes próbaalkalom során érezzük meg, aminek tapasztalatai alapján megsejthetjük, hogy mindez hová tud felfejlődni, milyen leszel a 12 alkalmas program végén, milyen előadói, énekesi, szellemi, érzelmi képességeket fogsz elérni. Amikor megszületik mindkettőnkben ez az elhatározás, akkor megbeszéljük a program részleteit (az órák hosszát, mennyiségét, az árát) és így garantáltam el is fogjuk érni, amit elhatároztunk.

A Prémium Magánének - azaz a Transzformáció a Hangodon Keresztül - lényege az abszolút személyre szabottság, a 100%-osnál is nagyobb mértékű egyéni figyelem, a kivételes  és sehol nem tapasztalt ügyfélélmény, és az eredmény garanciája.

Azért lehet garantálni az eredményt, mert közösen határoztuk el, és így közösen vállalunk érte felelősséget. Ezt a fokozott kölcsönös felelősségvállalást, elkötelezettséget a Transzformáció a Hangodon keresztül program emelt ára is biztosítja, mert ha tudod, hogy ezért többet fizettél, akkor többet is vársz el nem csak tőlem, de önmagadtól is.

Prémium részletek

Azért nem kell aggódnod, ez az emelés is nagyon mérsékelt, nem kell hétszámjegyű összegekre gondolni, részletekben befizetve még hatszámjegyűekre sem, mert a 12 alkalmas programot általában három részletben fizetik be, és úgy alig észrevehetően magasabb az összeg, mint a normál Magánórák esetében lenne.

A Transzformáció a Hangodon Keresztül foglalkozásai hosszabbak a Magánének óráknál, hogy ezzel is biztosítsuk az eredmény garantált elérését, és a maximális nyereséget! Általában itt is a heti egy foglalkozás az ideális. Arra is odafigyelek a Prémium növendékek esetében, hogy a következő növendék ne közvetlenül az óra végén jöjjön, azaz időben hagyunk a Prémium órák között egy kis ráhagyást, hogy legyen időnk egy teára, vagy az elkövetkezendők megbeszélésére.

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezési űrlap kitöltésével megindítod a HangDala Magánének tanulmányodat, és vagy rögtön a normál Magánénekkel kezdünk (amit akár azonnal be is fizethetsz a jelentkezési lap kitöltése után), vagy összehozunk egy próbaalkalmat, hogy megtapasztalhasd a HangDala módszer erejét és hatásosságát önmagadon, és így biztos lélekkel dönthetsz a Prémium Magánének mellett, amennyiben Prémium szolgáltatásra vágysz!

Akármi is a döntésed, a jelentkezési lap kitöltése után felhívlak telefonon, és megbeszélünk egy időpontot, amikor vagy azonnal megkezdjük a Magánének tanulásodat, vagy összehozunk egy ingyenes próbaalkalmat a Transzformáció a Hangodon Keresztül program megtapasztalására, és a végső döntésed/döntésünk kialakítására. Utána pedig akármelyik program mellett döntesz is, megvalósítjuk az álmaidat, ebben biztos lehetsz!

Karinthy után szabadon: "Énekben nem ismerünk tréfát!".

Várlak szeretettel a HangDala Magánének és a Transzformáció a Hangodon Keresztül programounk foglalkolzásain!

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2.

Jelentkezésed után telefonon megbeszélünk egy időpontot a másfél órás Konzultációra.

Addig is a Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

További információk

Magánének

4 alkalmas csomag (45 perces órák), Egyéni alkalom 60 perces, Egyéni alkalom 90 perces

HangDala Magánének termékről 2 értékelés

 1. Fekete-Kiss Sándor

  Várom hozzászólásaidat, értékeléseidet, élménybeszámolóidat! A zene legyen Veled!

 2. Edit

  Igazi belső utazás volt az énektanfolyam. Óráról órára alakult a hangom és vele együtt én is. Fantasztikus volt megtapasztalni régen szunnyadó energiáim felszabadulását, amiben nagy segítségemre volt Sándor lelkes, biztató vezetése.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fontos: ZOOM-on is adok Online Magánórákat!
Jelentkezz, megoldjuk!

Megtapasztalások

Sándornál tett látogatásom csodálatos volt, igazi áttörés. Egész életemben belém sulykolták, hogy nem tudok énekelni, így tele voltam feszültséggel, félelemmel (hogy hamis lesz), vagy nem tökéletes a hang, amit kiadok majd!

Az egy óra alatt Sándor végig nagyon kedves, türelmes volt, és lenyűgözött szakmai tudásával. Végig bátorított, és támogatott leküzdeni a lámpalázamat.

Sikerélménnyel éltem meg az éneklést és új hangokkal és önbizalommal gyarapodtam az énekléstől. Szívből ajánlom Őt bárkinek, aki szeretne énekelni tanulni egy tudatos módszerrel! 

Holovitz Alexandra

Tantra tréner, szex coach

Bónusz Magánnövendékeknek

Bónusz!!!

Amennyiben Prémium Magánnövendékem leszel a Transzformáció a Hangodon Keresztül programodon, Bónuszként hozzáférést ad Neked a tagságod idejére az Online HangDala Videó Hangképzés tanfolyamhoz is! A tagság ezenkívül az ingyenes tagsági anyagokhoz is hozzáférést biztosít.

Különleges bónuszként Magánnövendékeimnek felajánlok – amennyiben igényled –  egy Tudatos Teremtő Terápia TTT ülést is, hogy  az éneklésben, vagy az élet más területein tapasztalt megakadásaidat tudatos teremtő képességeiddel félresöpörhesd az útból.

A határ a csillagos ég!

HangDala Magánének

(2 vásárlói értékelés)

A HangDala Magánének foglalkozásain gondoskodunk arról, hogy megnyíljon a lelked, a hangod, a tudatod, és az éneklésedben, előadói képességekben egy új szintre emelkedj. A Magánének órákon csodák történnek rendszeresen, a Prémium Magánének programodon – Transzformáció a Hangodon Keresztül – pedig együtt garantáljuk, hogy az álmaid megvalósuljanak. Bármelyik programot választod is, a jelentkezési lap kitöltésével megindulsz azon az úton, ami az énekhangod és a lényed kiteljesedéséhez vezet. A határ a csillagos ég!

Jelentkezés Magánének

12 + 2 =

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Értékelések, hozzászólások, élménybeszámolók

2 reviews for HangDala Magánének

 1. Edit

  Igazi belső utazás volt az énektanfolyam. Óráról órára alakult a hangom és vele együtt én is. Fantasztikus volt megtapasztalni régen szunnyadó energiáim felszabadulását, amiben nagy segítségemre volt Sándor lelkes, biztató vezetése.

 2. Fekete-Kiss Sándor

  Várom hozzászólásaidat, értékeléseidet, élménybeszámolóidat! A zene legyen Veled!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!