fbpx

„Úgy szeretném meghálálni” – Schmidt Alexandra megható gesztusa az édesanyja felé

Szerző: | máj 7, 2023 | HangDala Videók Audiók | 2 hozzászólás

Kedves Énekesek és Zenebarátok!

Mindenki másképpen készül az Anyák napjára, de az egyik legszebb ajándék, amit adhatunk, a tehetségünkkel való köszöntés. Schmidt Alexandrával együtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges zenei felvétellel ajándékozzuk meg az édesanyját ezen a nevezetes napon.

A "Úgy szeretném meghálálni" című dalt Kovács Kati énekelte, és az egyik legnépszerűbb sláger volt már 1979-ben is. Szenes Iván írta a szöveget, és S. Nagy István jegyzi a dallamot. Alexandra édesanyjának szóló előadásában a dal szinte újjáéled, és egy érzelmekkel teli, magával ragadó produkcióvá válik.

Alexandra és édesanyja közösen dolgoznak fodrászként saját fodrászatukban, és az énekléssel és zenéléssel kapcsolatos támogatás, amit az édesanyja (és édesapja) nyújtott neki, mindig is kulcsszerepet játszott Alexandra tehetségének és sikereinek elérésében. Ezzel a dallal Alexandra szívhez szólóan és egyedi módon fejezi ki a háláját és szeretetét az édesanyja iránt.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Alexandra meghívott a felvétel elkészítésébe, és a zongoránál én játszhattam. Kérem, hallgassátok szeretettel az előadást, és csatlakozzatok hozzánk abban a reményben, hogy ez a dal az Anyák Napján mindannyiunk szívét megszólítja.

Szép napot kívánok mindenkinek!

https://www.youtube.com/watch?v=3lAnvHKcbXs

2 hozzászólás

  1. Dávid

    Szép, gratulálok!

    Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This