fbpx

Szeretnélek megajándékozni a Hangképzés Alapjaival – INGYEN!

Szerző: | jún 1, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

A HangDala Dupla DVD-k (első 2008-ból, a második 2011-ből) nagyon sokan megvásárolták, és sokan megtanultak énekelni a DVD énekleckéinek felhasználásával. Ezeket az énekleckéket most HangDala Videó Énektanfolyamok címén lehet nemsokára elérni, Online énektanulás céljából.

De van egy jó hírem számodra!

A 2011-es (a II-es) HangDala Dupla DVD-ből szeretném veled megosztani az első részt, a Hangképzés Alapjait, teljesen INGYEN, a hozzátartozó énekgyakorlatokkal, és beéneklő gyakorlatokkal együtt.

Ez így önmagában már egy nagyon jól használható otthoni énektanulási eszköz lesz a kezedben! Az ajándék értéke 5000 Ft, 13 videó, több, mint 160 percben, és ez most a Tiéd lesz fizetség nélkül, ha egy pár kérdésre válaszolsz az alábbi kérdőíven!

A kérdőívet ezen a linken tudod elérni (Katt ide)

A kérdőívkampány kitöltésének határideje 2023. 06. 01. - 2023. 06. 07.

A kitöltés és benyújtás után a köszönőoldalon találod meg azt a linket, amire kattintva letöltheted a HANGKÉPZÉS ALAPJAI  MINITANFOLYAMOT (HangDala Dupla DVD első rész 2011).

A videók .zip fájlban vannak tömörítve, de ne a Google Driveban akard megnyitni, hanem ehelyett töltsd le, és a gépeden bontsd ki (nyisd meg). Úgy működni fog.

Akkor nincs más hátra, mint kihasználni ezt a nem mindennapi lehetőséget. Kattints az alábbi linkre, töltsd ki a rövid kérdőívet, és élvezd otthon a több, mint 2,5 órányi otthoni énektanulási lehetőséget a HangDala Dupla DVD anyagából!

Kérdőív az énektanulással kapcsolatban a Hangképzés Alapjaiért cserébe (Katt ide)

A Zene legyen Veled! ❤️

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Még valami: oszd meg ezt a cikket minél több emberrel, hogy ők is megválaszolhassák a Kérdőívet, és ők is megkaphassák a Hangképzés Alapjai Minitanfolyamot! Ennek a cikknek a linkje:

https://hangdala.hu/hirek/szeretnelek-megajandekozni-a-hangkepzes-alapjaival-ingyen/

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest