június 1

Szeretnélek megajándékozni a Hangképzés Alapjaival – INGYEN!

0  comments

A HangDala Dupla DVD-k (első 2008-ból, a második 2011-ből) nagyon sokan megvásárolták, és sokan megtanultak énekelni a DVD énekleckéinek felhasználásával. Ezeket az énekleckéket most HangDala Videó Énektanfolyamok címén lehet nemsokára elérni, Online énektanulás céljából.

De van egy jó hírem számodra!

A 2011-es (a II-es) HangDala Dupla DVD-ből szeretném veled megosztani az első részt, a Hangképzés Alapjait, teljesen INGYEN, a hozzátartozó énekgyakorlatokkal, és beéneklő gyakorlatokkal együtt.

Ez így önmagában már egy nagyon jól használható otthoni énektanulási eszköz lesz a kezedben! Az ajándék értéke 5000 Ft, 13 videó, több, mint 160 percben, és ez most a Tiéd lesz fizetség nélkül, ha egy pár kérdésre válaszolsz az alábbi kérdőíven!

A kérdőívet ezen a linken tudod elérni (Katt ide)

A kérdőívkampány kitöltésének határideje 2023. 06. 01. – 2023. 06. 07.

A kitöltés és benyújtás után a köszönőoldalon találod meg azt a linket, amire kattintva letöltheted a HANGKÉPZÉS ALAPJAI  MINITANFOLYAMOT (HangDala Dupla DVD első rész 2011).

A videók .zip fájlban vannak tömörítve, de ne a Google Driveban akard megnyitni, hanem ehelyett töltsd le, és a gépeden bontsd ki (nyisd meg). Úgy működni fog.

Akkor nincs más hátra, mint kihasználni ezt a nem mindennapi lehetőséget. Kattints az alábbi linkre, töltsd ki a rövid kérdőívet, és élvezd otthon a több, mint 2,5 órányi otthoni énektanulási lehetőséget a HangDala Dupla DVD anyagából!

Kérdőív az énektanulással kapcsolatban a Hangképzés Alapjaiért cserébe (Katt ide)

A Zene legyen Veled! ❤️

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Még valami: oszd meg ezt a cikket minél több emberrel, hogy ők is megválaszolhassák a Kérdőívet, és ők is megkaphassák a Hangképzés Alapjai Minitanfolyamot! Ennek a cikknek a linkje:

https://hangdala.hu/hirek/szeretnelek-megajandekozni-a-hangkepzes-alapjaival-ingyen/


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}