fbpx

A romantika varázsa – Szép Júlia Ujj Viktorral

Szerző: | máj 2, 2023 | HangDala Videók Audiók | 2 hozzászólás

Ujj Viktorral Rengeteg gyönyörű felvételt készítettünk a HangDala Sztárjai Énekstúdióban.

Viktor majdnem 6 éve jár a Magánének óráimra, 5 és fél éve pedig a csoportos HangDala Énektanfolyamot is kipróbálta, amit nagyon megkedvelt. Egy igazi szólistáról van szó, aki rendszeresen fellép a musical társulatával ezernyi vidéki, vagy budapesti helyszínen.

Ebben a majdnem hat évben számtalan hangfelvételt készítettünk, amiből sok Youtube videó is született. Elég beírnod a Youtubeon Ujj Viktor nevét, és meg tudod nézni a termést.

Most egy különleges felvételt készítettünk, melynek során egy valóban gyönyörű Júlia-képpel kiegészítve mutatjuk be Viktor magával ragadó énekhangját. Az érzelmek mélységét megszólaltató, megható előadást az egyik legnagyobb magyar könnyűzenei előadó, Zorán egyik számával készítettük el. A dal nagyon mély érzelmeket fejez ki, és biztosak vagyunk benne, hogy hallgatása után mindenki valamiért közelebb érzi majd magát másokhoz.

Május a Szerelem hónapja, ünnepeljük hát egy igazi szerelmes dallal!

A videóban szereplő felvétel nemcsak szórakoztató, hanem megindító is, melyre számtalan ember mondta azt, hogy mély húrokat mozgat meg benne. Reméljük, hogy Nektek is tetszeni fog, és megosztjátok a barátaiddal, hogy másokkal is megnézhessék és meghallgathassák.

Ha pedig Te is énekelni szeretnél, akkor ne habozz csatlakozni hozzánk a Magánének óráinkon vagy a csoportos HangDala Énektanfolyamunkon, ahol a legjobb technikák segítségével fejlesztheted hangodat, és színpadra állhatsz majd, hogy megmutathasd azt a világnak.

Itt a videónk: Szép Júlia Ujj Viktorral (Youtube link)

Ujj Viktor - ének
Fekete-Kiss Sándor - zongora, felvétel

 

2 hozzászólás

 1. Anikó

  Gyönyörű előadás, szépen zeng Viktor hangja és az érzelmek is átjönnek! Gratulálok és köszi az élményt. Remélem, sok gyakorlással és segítséggel én is eljutok idáig.

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Köszönjük, Anikó! Én biztos vagyok benne! Sikerülni fog! Már elkezdtük…

   Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This