február 24

Ünnepélyesen megnyitja kapuit az Új HangDala!

0  comments

Több mint két hónap munka. 300-500 munkaóra, rengeteg szoftver, beállítás, tesztelés, javítás, újra tesztelés, rengeteg szöveg, kép, videó, oldalak, a teljes honlap újra dizájnolása…

Valahogy így lehetne elmondani azt, hogy mi történt a Hangdalában. Az eredmény: egy teljesen új honlap, és a HangDala új korszakának beindulása.

Új termékek születtek. Újfajta módon lehet vásárolni, befizetni a tanfolyamokat. Sok új Online, sőt, Online Élő tanfolyamnak teremtettem meg a lehetőségét, amiket nemsoká látni, élvezni is fogunk!

Új színek, új dizájn stílusok, új weboldal területek:

Új fényképek, Rózsa Zsuzsanna és David Manco fotóművészektől.

Minden tartalmi területen várjuk hozzászólásaidat, élménybeszámolóidat, sok helyen találsz Kapcsolatfelvételi lehetőséget, azért, hogy minél több kétirányú kommunikáció legyen közted és köztem.

Új tanfolyamok jöttek létre:

A HangDala Énektanfolyam megújult formában

Az otthon végezhető tanfolyamokat a Videó Tanfolyamok publikálása nyitja meg, a Videó Ének és Hangképzés tanfolyam, ahol a Hangképzés tanfolyam világpremier.

A Magánéneknek is újfajta jelentkezési lehetőséget adtam

És az Ingyenes tanfolyam, ami tagságot, és ezzel együtt rendkívül kedvezményes lehetőségeket ad Neked a hangdalázáshoz.

És az sem titok, hogy milyen újabb tanfolyamokkal fog nemsokára bővülni a HangDala, ha lapozgatod a weboldal oldalait, rá fogsz jönni a terveimre.

Mit mondjak még? Nyissuk a HangDalát egy rendkívüli akcióval!

2021. március 31-ig felhasználható kupon: 

202103

Ami minden HangDala vásárlásból 10% kedvezményt ad! 

Most már rajtad áll minden, a Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

 

 

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Óhajod, sóhajod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kontakt Formot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Mit hol találok?

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy hogyan tudod használni a HangDala Tagságodat. Amikor a Tagság területen vagy, a harmadik menü (ld fent) lila. A lenyíló menük mutatják meg hozzáférésedet a különböző megvásárolt tagságaidhoz.

Fontos! Amikor belépsz az oldalra A Tagságom Menüpont alatt (sok helyen helyeztem el Belépés/Kilépés modult), a weboldal a „Primary” (azaz Elsődleges, más szóval az időben először megszerzett) Tagságodnak megfelelő üdvözlő oldalra fog vinni.

Ha az Ingyenes Tagság volt az első, amit megszereztél, akkor a „Primary” Tagságod az ingyenes lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még másik 5 vagy 9 tagságod, amik sokkal fontosabbak „elsődlegesebbek”, mint az Ingyenes Tagságod, sajnos a szoftverben nem tudjuk módosítani, hogy egy másik tagság legyen a „Primary”. Hát ez van, a szoftvereknek erősen megvannak a a korlátaik, még ennek a nagyon jó Tagsági szoftvernek is, amit ezen az oldalon használok (WP eMember, és WooCommerce). Sze-Lá-Ví! 🙂

A Bevezető tanfolyamaim Menü vezet az Ingyenes Tagság anyagaihoz, és a HangDala Webinárokat is itt fogod megtalálni, ha Webinár tagságod is van (lesz).

A Weboldalt úgy programoztam, hogy bármilyen HangDala szolgáltatást (tagságot) veszel meg, minden Tagsági szint hozzáfér az Ingyenes Tagság tartalmaihoz is. Ezt fontosnak éreztem, mert rengeteg fantasztikus dolog van az Ingyenes részlegben, és nem akarom, hogy lemaradj róla azért, mert mondjuk az Énektanfolyamra jelentkezel.

A Videó Tanfolyamaim Menü alatt találod meg a HangDala Videó Énektanfolyam, és a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam hatalmas audiovizuális tanfolyamát! Itt tudod őket megvenni!

Az Élő Tanfolyamaim Menü vezet el az Élő (azaz nem Online) Tanfolyamok anyagaihoz. Ezek a híres HangDala Énektanfolyam, a Magánének, a HangDala Éneklő Klub (együtt éneklés Okleveles HangDalásoknak), és a HangDala Ének Stúdió (Csoportos és Magánének foglalkozások Mesterkurzus jelleggel).

A Magánének Tagsághoz bónuszként hozzáadtam a HangDala Videó Hangképzés Tanfolyamot is, otthoni gyakorláshoz! ❤️

Az Online Élő tanfolyamaim Menü alatt találod meg az Online HangDala Klub (a HangDala Éneklő Klub Online változata) illetve a 100 Napos Kihívás (a HangDala Ének Stúdió Online Párja) videóit, illetve élő adásait. Ezek hibrid tanfolyamok, azaz online részvételt tesznek lehetővé, de nem kizárólag előre felvett videók vannak benne, hanem interaktív élő Livestreamek is részeit képezik

Boldog HangDalázást kívánok! A Zene legyen Veled mindenkor!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

A HangDala Énektanulási lehetőségei

A tagsági területek menüi


Tags

akció, kupon, új hangdala


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}