május 25

Megújult, és még elérhetőbb lett a HangDala Videó Énektanfolyamok!

0  comments

Az Euró árfolyama az utóbbi időkben vad táncba kezdett, és nem egyszer elszállt az egekbe. Emiatt valamit csinálnom kellett, hogy a HangDala Videó Énektanfolyamokat Forintért (🎧 Énektanulás otthon videókkal), és ha már itt tartunk, ÁFA nélkül adjam Neked!

Ezt az ügyességet az tette lehetővé, hogy míg eddig a Videó tanfolyamok videóit a Gumroad nevű társaságnál tartottam (onnét jött a Videó Streaming, azaz lejátszás) 1-2 hónapja felfedeztem, hogy a WordPress.Com-nak is van Videó Hosting szolgáltatása egész normális áron, olyan $100/ év, ami 30-valahány ezer Forintot jelent évente.

Ez nagyon kifizethető összeg, és ezért cserébe gyors és korlátlan videó szolgáltatást kapok (azaz akárhányszor megnézheted a Videó tanfolyam videóit a weboldalamon), más szóval a Gumroad-ot felcserélhettem a weboldalamra, és így kiküszöböltük az Euróban fizetést, sőt, a kötelező ÁFÁt is.

Végre Magyarországon történik az értékesítés, én ÁFA mentes vagyok (KATA), a Gumroad ezt nem vette tudomásul, így 27%-al többet kellett fizetned. És akkor ehhez számold az EURÓ kiszámíthatatlanságát.

Ez így összesen olyan 20-40% ármérséklést jelent, ami lehet, hogy neked nem mindegy.

A Videó tanfolyamokat úgy szerezheted meg, hogy felmész erre az oldalra: 🎧 Énektanulás otthon videókkal, majd kitöltve a megrendelő lapocskát a következő fizetési oldalra jutsz, ahol vagy azonnal megkapod a teljes tanfolyamot, ha Paypalon fizetsz (Bankkártyás fizetés) vagy ha azt nem akarod, akkor manuálisan adom oda a tanfolyamot Neked, azaz először átutalsz, elkészítesz egy regisztrációt (ha még nincs), én látom az átutalásodat, de azért a biztonság kedvéért jelezd is, hogy manuálisan programozzam be neked a hozzáférésedet az oldalon. Én ezt megteszem, és máris Tied a tanfolyam.

Ha Paypallal fizetsz, mindez automatikusan és azonnal megtörténik. A Paypal fizetés után át leszel irányítva a regisztrációs oldalra, végig csinálod a lépéseket, és utána létrejön a hozzáférésed az oldalhoz (Felhasználónév + jelszó, érdemes lenne megjegyezni…), és ezek után belépve az oldalra megnyílnak számodra a videó tanfolyam posztjai. Most mindkét Videó tanfolyamból azok a posztok látszanak, amik ingyenesek, ha megveszed a Videó Tanfolyamokat, akkor viszont az összes videó megjelenik. Ügyes, mi???

Az oldalra a 🔐Belépés oldalon tudsz belépni. Ha beléptél, a 🔓 Tagságom oldal megjelenik, addig nem látszik. A 📀HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam tartalmazza a kifejezetten otthoni hangképzéshez készített oktató és gyakorló, beéneklő videókat. A 💿HangDala Videó Énektanfolyam a nagyon népszerű csoportos Énektanfolyam teljes videóanyagát tartalmazza.

Várlak szeretettel a Videó Tanfolyamokon, és nagy örömmel várom a sikerbeszámolóidat is! Káprázatos sikereket értek el emberek ezekkel az otthon végezhető Videó tanfolyamokkal! legyél te a következő!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}