fbpx

Megújult, és még elérhetőbb lett a HangDala Videó Énektanfolyamok!

Szerző: | máj 25, 2022 | Hírek | 0 hozzászólás

Az Euró árfolyama az utóbbi időkben vad táncba kezdett, és nem egyszer elszállt az egekbe. Emiatt valamit csinálnom kellett, hogy a HangDala Videó Énektanfolyamokat Forintért (🎧 Énektanulás otthon videókkal), és ha már itt tartunk, ÁFA nélkül adjam Neked!

Ezt az ügyességet az tette lehetővé, hogy míg eddig a Videó tanfolyamok videóit a Gumroad nevű társaságnál tartottam (onnét jött a Videó Streaming, azaz lejátszás) 1-2 hónapja felfedeztem, hogy a WordPress.Com-nak is van Videó Hosting szolgáltatása egész normális áron, olyan $100/ év, ami 30-valahány ezer Forintot jelent évente.

Ez nagyon kifizethető összeg, és ezért cserébe gyors és korlátlan videó szolgáltatást kapok (azaz akárhányszor megnézheted a Videó tanfolyam videóit a weboldalamon), más szóval a Gumroad-ot felcserélhettem a weboldalamra, és így kiküszöböltük az Euróban fizetést, sőt, a kötelező ÁFÁt is.

Végre Magyarországon történik az értékesítés, én ÁFA mentes vagyok (KATA), a Gumroad ezt nem vette tudomásul, így 27%-al többet kellett fizetned. És akkor ehhez számold az EURÓ kiszámíthatatlanságát.

Ez így összesen olyan 20-40% ármérséklést jelent, ami lehet, hogy neked nem mindegy.

A Videó tanfolyamokat úgy szerezheted meg, hogy felmész erre az oldalra: 🎧 Énektanulás otthon videókkal, majd kitöltve a megrendelő lapocskát a következő fizetési oldalra jutsz, ahol vagy azonnal megkapod a teljes tanfolyamot, ha Paypalon fizetsz (Bankkártyás fizetés) vagy ha azt nem akarod, akkor manuálisan adom oda a tanfolyamot Neked, azaz először átutalsz, elkészítesz egy regisztrációt (ha még nincs), én látom az átutalásodat, de azért a biztonság kedvéért jelezd is, hogy manuálisan programozzam be neked a hozzáférésedet az oldalon. Én ezt megteszem, és máris Tied a tanfolyam.

Ha Paypallal fizetsz, mindez automatikusan és azonnal megtörténik. A Paypal fizetés után át leszel irányítva a regisztrációs oldalra, végig csinálod a lépéseket, és utána létrejön a hozzáférésed az oldalhoz (Felhasználónév + jelszó, érdemes lenne megjegyezni...), és ezek után belépve az oldalra megnyílnak számodra a videó tanfolyam posztjai. Most mindkét Videó tanfolyamból azok a posztok látszanak, amik ingyenesek, ha megveszed a Videó Tanfolyamokat, akkor viszont az összes videó megjelenik. Ügyes, mi???

Az oldalra a 🔐Belépés oldalon tudsz belépni. Ha beléptél, a 🔓 Tagságom oldal megjelenik, addig nem látszik. A 📀HangDala Videó Hangképzés Tanfolyam tartalmazza a kifejezetten otthoni hangképzéshez készített oktató és gyakorló, beéneklő videókat. A 💿HangDala Videó Énektanfolyam a nagyon népszerű csoportos Énektanfolyam teljes videóanyagát tartalmazza.

Várlak szeretettel a Videó Tanfolyamokon, és nagy örömmel várom a sikerbeszámolóidat is! Káprázatos sikereket értek el emberek ezekkel az otthon végezhető Videó tanfolyamokkal! legyél te a következő!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This