fbpx

Megújul a HangDala!

Szerző: | nov 20, 2022 | Hírek | 0 hozzászólás

A HangDala a poszt kovid időszakig erősen közösségi jellegű énektanfolyam volt, az eddigi 19 évéből 18-ban ez volt az egyik legfőbb jellemvonása.

A közösségi HangDalázás fénykorában az Énektanfolyam mellett voltak az Okleveleseknek szóló Tematikus HangDala együtt éneklős tanfolyamok, és az előadói képességeket a magánének mellett a Musical Studióban fejlesztették a HangDalások. Voltak olyan hónapok, amikor hetente 4 csoportos énektanfolyam is működött párhuzamosan.

Aztán ez fokozatosan visszahúzódott, és maradtak a HangDala Énektanfolyamok, amik egészen a Kovidizmusokig eléggé sikeresek voltak. A Kovid lezásárok megtörték ezt a lendületet, és a HangDala a Magánének órákon élte meg komoly sikereit.

Ez év szeptemberében egyik új növendékem Soós Dávid (Lead Yourself mozgalom alapítója, mentor, üzleti tréner) tanfolyamára magam is felpattantam, és azt kell mondjam, hogy nagyon megérte. Zempléni Kovács Sándor oktatónk rengeteg konkrétan megvalósítható tudást, bölcsességet adott személyreszabottan, aminek következtében nem csak rehabilitálódtak bennem a HangDala közösségi dimenziói, hanem valósággal megújultak, mondhatni egy új magasabb szintre kerültek.

Az a szilárd meggyőződésem, hogy az új HangDala minden eddiginél jobb és sikeresebb lesz abban, hogy az ének gyógyító boldogságát az egyéni oktatáson túl közösségi együtt énekléseken is átélhetővé teszi, és így még több embernek fogja áttranszformálni az életét.

A fent látható videó is erről szól, nem is akárhogyan: az új terveket énekelve mondtam el! Hát hogyan máshogy? Ez, bár kézenfekvő ötletnek látszik, de mégis most történt meg először. Ebből is látható, hogy a HangDala tényleg megújult!

A következő héten napi szinten számíthatsz híradásokra, mivel újabb és újabb közösségi énektanfolyamot fogok a jelentkezéshez átnyújtani Neked.

Számíthatsz egy vadonatúj Kezdő Énektanfolyamra, aminek folytatásaként az Okleveles HangDalásként az Énekklubok foglalkozásain fogsz boldogan együtt énekelni társaiddal, lesz Online HangDala Klub is azoknak, akik nem tudnak eljönni a foglalkozásokra, és a Kezdő énektanfolyam előtt egy bevezető Webináron gyűjthetsz bátorságot, tudást, és teheted fel kérdéseidet. 

Holnap pedig bemutatom a HangDala új helyszínét! Ezen kívül egy pár kedves tanítványommal készült interjút is látni fogsz, ez is új műfaj lesz az új HangDalában!

A start gombot megnyomjuk, várlak szeretettel a HangDala közösségi és egyéni foglalkozásain.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A megújult HangDala Énekmestere

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This