Tagság oldal

Szerző: | jan 4, 2021

Üdvözöllek a HangDala Tagsági oldalon!

A "Belépés" alatti almenük vezetnek az ingyenes anyagokhoz, és ugyanitt fogod megtalálni a fizetett tanfolyamokat, amik belépést igényelnek.

Egyenlőre mindenféle belépés nélkül élvezd az ingyenes anyagokat. A 6 Ingyenes Énekleckét feliratkozás után kapod meg Emailben, a többi anyagot pedig egyszerűen élvezd, olvasd, hallgasd, oszd meg!

Új! Videó Énektanfolyamok anyagai itt a lenyíló menükben!

A Videó Énektanfolyamok anyagai belépéshez kötött, védett tartalmak, az oldalra be kell lépned a regisztáricóddal, hogy ezek segítségével tudj a saját otthonodban éneket, hangképzést tanulni. A Videó Énektanfolyamokat itt tudod megrendelni (HangDala Videó Énektanfolyamok), a fizetés után a weboldal végigvezet a regisztrációs folyamaton. Figyelem: mindig azokat a posztokat látod, amihez hozzáférésed van, amihez még nincs, azok nem jelennek meg a Videótanfolyam posztjai között. Ha a Videó tanfolyamokat megveszed, és hozzáférést kapsz a befizetés után, az oldalra belépve a megvásárolt tanfolyamok megnyílnak előtted. Tiszta Magic! 🪄

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Belépéshez kattints ide! ✅

Regisztrációhoz kattints ide! ✳️

Támogatás, kérések, kérdések

Érdeklődnél? Kívánságod van? Valami nem úgy működik, mint kéne? Kérdésre szeretnél választ kapni? Esetleg visszajelzést szeretnél adni, elismerést, vagy építő kritikát?

Használd az alábbi Kapcsolatfelvételi lapot, igyekszem mihamarább válaszolni! (Legkésőbb 48 órán belül, de azért általában hamarabb, ez attól is függ, hogy mennyire vagyok elfoglalt, mennyi tanítvánnyal dolgozom épp).

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Kapcsolatfelvétel

0 hozzászólás

s2Member®

Pin It on Pinterest