A hangvarázs tanfolyamokon nagyon tetszett a hangulat

Szerző: | jún 19, 2019 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

A hangvarázs tanfolyamokon nagyon tetszett a hangulat, az hogy érzelmeket tudok átélni és még mintha valami hangféleség is elhagyta volna a torkomat.

Persze ez még jobban hasonlított egy repedt fazék hangjához mint énekléshez, de már azért egy kicsit játszani is tudtam vele és ez jó és egyben újszerű érzés volt.

Vasárnap este, ahogy mondtam megnéztem a macskák DVD-met és néha-néha bele is énekeltem. Nekem kissé túl gyors volt a tempójuk, ezért többnyire csak az ütemet ütöttem éneklés helyett, de a mozgáshoz legalább ragaszkodtam (a jobb agyfélteke miatt).

Örültem amikor elküldted az anyagot, nagyon sok anyagot küldtél, köszi. Le is töltöttem a gépemre. Tegnap valamit nyekeregtem beéneklés címszóval, de pár percnél tovább nem bírtam. Ma már a hosszabb tanfolyami beéneklést vettem elő azt már könnyebb volt követni, azt most már végig is vettem. Épp azt tervezgettem, hogy hogyan tudnám beépíteni a mindennapjaimba az éneklést, mert hogy szükségem van rá az nem kérdés, amikor elküldted a lehetőséget az énekstúdióra. Kíváncsi vagyok mi jön ki ebből.

Azt még nem tudom, hogy egy külső szemlélőnek csak a hangomat hallva milyen élmény lesz, de arra már kaptam visszajelzést, hogy látványra nagyon bejön, mert kivirulok tőle.

Még egy apróság: hol itt hol ott volt ütközés más programjaimmal. Péntek este (juni 21-én) 6-tól programom van a Lurdy házban és a pénteki csoportba jelentkeztem. Remélem ez nem gond.

Üdvözlettel:

Kati

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!