fbpx

HangDala megújulás és Gitár 🎸

Szerző: | dec 7, 2020 | Hírek | 0 hozzászólás

Az egyik rövid hírem, hogy átalakítom a HangDala weboldalt, most egy félkész állapotot láthatsz, de működőképes, szóval lehet rajta jelentkezni a HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!, vagy Magánénekre is. De sokkal jobban fog kinézni, új szövegeket írok, és számithatsz új szolgáltatásokra is. A logo is új pl, a Benji fiam segített, a weboldal tetején tetején láthatod is.

Azt máris sikerrel megtettem, hogy a HangDala weboldalt kb. 10-szer gyorsabbá tettem. Ki is próbálhatod, kattintgass a menü linkjeire, leellenőrizve, hogy milyen gyorsan reagál az oldal. Ez rengeteg kutatásba és találékonyságba került, meg el is kellett költöztetnem az oldalt egy sokkal gyorsabb szerverre, amit sikerrel meg is tettem (a szerver neve Hostinger ajánlom mindenkinek, szuper jó). 

A fenti képen látható, hogy a szokásos borzalmas 5-10 mp betöltés helyett a HangDala 661 millisekundum alatt letöltődik (0,6 mp!!!), ami azért drasztikus gyorsulás.

🏎🏎🏎

Gitártanulás!

A másik fontos hírem, hogy jó barátom, aki tanítványom és kollégám egyben, gitártanárként vállal új növendékeket. Baranyi Rolandnak hívják, és klasszikus/rock/metál/blues illetve írd és mondd, FLAMENCO stílusban is otthon van, mégpedig nem is akármilyen színvonalon!

Ha szeretnél tanulni tőle, vedd fel vele a kapcsolatot: baranyi.roland85@gmail.com illetve Baranyi Roland : 06 20 331 1861

🎸🎸🎸

Hajrá, éljen a zene, nem állunk meg, rendületlenül zenélünk, énekelünk tovább! 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest