fbpx

Több, mint egymillió néző!

Szerző: | jún 25, 2020 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Kedves Növendékem, Costantini Diana az érettségi évében a tanulás mellett továbbra is készítette a videóit. Érdekes módon az egyre újabb videók egyre sikeresebbek is lettek, egyre több nézőt vonzottak.

Már a kezdet is nagyon jó volt, napok alatt százezrek nézték meg az első videókat is, és azóta is, bármikor videókat rak fel Diána a közös munkánk gyümölcseként az mindig sikeresebb és sikeresebb lesz.

A hangfelvételt profi stúdióban vette fel, és a videókat is ott készítette el, a rendezésben, kosztümben, díszletezésben, designban minden esetben oroszlánrészt vállalva. Minden egyes videó látványvilágában is nagyszerű, és mindegyik egyéni megoldásokat mutat fel, saját világot teremtve.

Így volt ez a legutóbbi videójában is, és munkáját pazar siker koronázta. Megvalósult az álma: ez a videó már túllépte az egymillió nézőt!

Egy nagyon nehéz számot választott, a Linkin Parktól a Talking To Myself címűt.

1.166.558-nál tart a nézőszám a mai nap, 2020. június 25-én.

Az előző videója is Linkin Park volt, a Numb, az is 774.844-nél tart, és az is nagyon művészien sikerült.

Gratulálunk Diána! Kitartásod, fegyelmed és egyre növekvő művészi tudásod lélegzetelállító eredményt hozott. És a munkát nem hagyjuk abba, egy újabb szám készül a műhelyünkben, amit majd megnézhetünk nemsokára. És saját számok is készülnek a Coverek mellett. Diána távlati célja ugyanis saját számok írása és felvétele.

Ezzel a videóval kívánunk Diánának rengeteg sikert a zenében és az életében, tanulmányaiban!

És akkor jöjjön maga a videó! Linkin Park Talking to Myself, Costantini Diána előadásában.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest