Fekete-Kiss Sándor énektanár

Czuczu Veronika meglepetés dala – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Czuczu Veronika meglepetés dala – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

By on Már 8, 2017 in HangDala Videók Audiók | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Czuczu Veronika énekesnő Potyondi Mónika barátnőjeként jött el a koncertre. Nélküle Mónika  nem kezdett volna éneket tanulni a HangDalában. A vacsorakoncert előtt eldöntöttük, hogy előadunk közösen egy számot. Nem próbáltunk, de tudtuk, hogy jó lesz. Úgy is lett!

A szám előtt Veronika egy szózatot intézett a hallgatósághoz, ez is rajta van a videón. Megjegyzendő, hogy ő is debütált: énekelni már sokat énekelt közönség előtt, de egy gyermekkel a méhében most először lépett fel.

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Trackbacks/Pingbacks

  1. Potyondi Mónika - HangDala vacsorakoncert 2017. február 26. | Ének-Varázs - jobbagyféltekés énektanulás - […] barátnője, Czuczu Veronika énekesnő addig-addig noszogatta, amíg el nem jött a HangDalába. Nem sok énekórán vagyunk […]
  2. A HangDala Sztárjai - Vacsorakoncert 2017. február 26. | Ének-Varázs - jobbagyféltekés énektanulás - […] Czuczu Veronika meglepetés dala – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26. […]

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad