Fekete-Kiss Sándor énektanár

Potyondi Mónika – HangDala vacsorakoncert 2017. február 26.

Potyondi Mónika – HangDala vacsorakoncert 2017. február 26.

By on Már 8, 2017 in HangDala Videók Audiók | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Mónika egy igazi zenésztárs. Olyanokat szoktunk zenélni órákon, gyakran improvizálunk, egyszerűen extatikus az élmény mindkettőnknek.

Mónika lélekgyógyítóként dolgozik, saját tanfolyama is van, és a zene nélkülözhetetlen az életéhez. Előzőleg kipróbált egy énekstúdiót, de a tanulásban és a fellépésben is inkább sebeket szerzett, majdnem elment a kedve attól, hogy továbbra is énekeljen.

Szerencsére barátnője, Czuczu Veronika énekesnő addig-addig noszogatta, amíg el nem jött a HangDalába. Nem sok énekórán vagyunk túl, de hamar felkértem arra, hogy énekeljen a Vacsorakoncerten. Először hallani sem akart erről, arra hivatkozott, hogy az utolsó hasonló tapasztalata életre szóló negatív élményt hozott neki, de az órákon olyan szenzációs volt a muzsikálás élménye, hogy az ellenállása hamar megtört.

A koncerten már teljesen felszabadultan, boldogan vett részt, és most már elmondható, hogy kifejezetten várja a következő alkalmakat. Mindjárt meg is látod, miért.

Három számot adtunk elő, kettőben hallani is fogsz igazi közös színpadi improvizációt:

Azt hiszem, világos, hogy Mónikának kell énekelnie!

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Trackbacks/Pingbacks

  1. Czuczu Veronika meglepetés dala - HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26. | Ének-Varázs - jobbagyféltekés énektanulás - […] Veronika énekesnő Potyondi Mónika barátnőjeként jött el a koncertre. Nélküle Mónika  nem kezdett volna éneket tanulni a HangDalában. A…
  2. A HangDala Sztárjai - Vacsorakoncert 2017. február 26. | Ének-Varázs - jobbagyféltekés énektanulás - […] Potyondi Mónika – HangDala vacsorakoncert 2017. február 26. […]
  3. Czuczu Veronika meglepetés dala - HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26. | HangDala - jobbagyféltekés énektanulás nem csak bátraknak! - […] Veronika énekesnő Potyondi Mónika barátnőjeként jött el a koncertre. Nélküle Mónika  nem kezdett volna éneket tanulni a HangDalában. A…

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad