fbpx

Almáspite Annától

Szerző: | nov 3, 2020 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Zentai Annával remekül dolgozunk együtt a Magánénekórákon. Ebben a Blogposztban két új felvételét szeretném megmutatni, de előbb elmesélek egy kedves történetet, ami az október 23-ai hosszú hétvégén történt.

Összesen 5 családi születésnapot ünnepelni mentünk a húgomhoz, Anikóhoz, aki Várvölgyön él, és hatalmas kertjében 3 ló is élvezi az egészséges környezetet. Vasárnap elugrottunk a Káptalantóti piacra, ami egy híres látványosság, és ha már ott voltunk, felhívtam Annát, hogy átugrunk hozzá a Szentgyörgyhegyre. Hamarosan jött is az SMS, hogy már kész is az almáspite.

Nem volt könnyű megtalálni Anna házát a Szentgyörgyhegy oldalában, de telefonos forródróttal végül megérkeztünk. Anna nagyfia, Benedek megmutatta saját készítésű modelljeit, fafaragását, megcsodáltuk a kertet és a házat, és persze ettünk az isteni Almás pitéből, amit a képen láthatsz is.

Köszönjük a nagyon kedves vendéglátást!

És akkor a zenékről. Az első felvételen Anna Kovács Kati híres számát énekli:

Találkozás egy régi szerelemmel - Zentai Anna

Találkozás egy régi szerelemmel Zentai Anna

A másik felvételen a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról dalát hallod, ami nekem nagyon tetszik, azok az improvizációk. Brávó, Anna!

A fák is siratják - Zentai Anna

A fák is siratják Zentai Anna

Remélem, tetszett a kis bemutatónk. Kívánok Neked is finom sütiket és zenéket.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest