fbpx

november 7

Ez a tanfolyam megnevettet, megríkat

Hartai Katalin nagyon tehetséges pedagógus, sokféle művészetben van tehetsége, az énekművészetben is. Egy lelkes HangDalás, Player Dóri mesélt neki a HangDaláról, amin részt is vett októberben. A tanfolyam után egy gyönyörű írással lepett meg engem, és Facebook ismerőseit!

Hartai Katalin a HangDala Oklevéllel

Szombaton elvégeztem Fekete-Kiss Sándor HangDala énektanfolyamát…ez még csak a belépő volt. ?

Sándor nagy hittel, tele energiával, mágikus kepességekkel vezetett minlet a Dalok, hangképzés, és éneklés világába, ami nem a technikáról szólt, hanem az ÉRZÉSRŐL, SZÍVRŐL, és a művészet varázsáról!!

Örülök, hogy megismertelek, Sanyi, és mindenkinek SZÍVBŐL ❤ ajánlom a HangDala tanfolyamait ?, Sándor mesteri munkáját az éneklés világában, még akkor is, ha azt hinnéd magadról, hogy nem tudsz énekelni.

Mert ez a tanfolyam megríkat, megnevettet, és Mindenkinek szól! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm!! ❤❤???????????

On Saturday I completed a one day beginner’s singing course taught by Sándor (Alexander) Fekete-Kiss, owner and founder of HangDala (The Song of Sound). ?

Arriving to class in a Hogwart’s T-Shirt, he is the Dumbledore of voice training, focusing not on breathing techniques, but energy, feeling, poetic images, movement and emotions, as well as using your right brain hemisphere in singing (as well as in almost everything else), to convey real art and real emotions and becoming the singer you really are.

As he speaks English as well, I whole-heartedly recommend Sándor’s courses, private lessons, and his general happy, energetic and authentic style. Thank you for this day, and this accomplishment! God bless you always! ❤???????

Köszönöm, Kati a HangDala nevében, és várlak szeretettel a tövábbi HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}