fbpx

A HangDala Varázsa: Ertug Ufuk – Az Éj Hőse

Szerző: | szept 8, 2023 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Ertug Ufuk, a HangDala "Transzformáció a Hangodon Keresztül" programjának elkötelezett résztvevője, nem csupán mesterséges intelligencia fejlesztő a Googlenál, hanem egy lenyűgöző énekes is, aki napjában kétszer találkozik a szenvedélyeivel - nappal kódokkal és mesterséges intelligenciával, éjjel pedig gyönyörű dallamokkal.

A "Halo" című szám felvétele során Ertug olyan magasságokat ért el, amelyekről kevesen álmodoznak, és ezt egy hosszú és elkötelezett munka során érte el a HangDala programban. Az interjú során megosztja tapasztalatait és kihívásait, nevetve rámutatva, hogy a tiszta éneklés volt az egyik legnagyobb kihívás számára. De kitartása és elszántsága segített neki meghódítani ezt a nehéz számot.

Ertug Ufuk példája mutatja, hogy a HangDalában a határok folyamatosan kitolhatók, és hogy mindenki számára van lehetőség arra, hogy felfedezze és kibontakoztassa az énekhangjának rejtett potenciálját. Olyan inspirációt és lendületet hozott a HangDalába, amelyet most szeretnénk megosztani mindenkivel.

Nézd meg Ertug "Halo" című előadását és az interjúját, hogy betekintést nyerj abba a csodálatos utazásba, amit a HangDala segített neki bejárni. Az élmény garantáltan inspiráló és emlékezetes lesz!

A videó kattintható tartalomjegyzéket tartalmaz, és szám maga a 7' 12" körül kezdődik.

Ertug Ufuk Interview & Halo Cover

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest