fbpx

HangDala Sztárjai csokiruhában

Szerző: | szept 11, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

Régebben nagyon sokféle közösségi program volt a HangDalában, például tartottunk “Vacsorakoncerteket”, (növendékkoncert összekapcsolva egy teljes vacsorával), voltak rövidebb, hosszabb elvonulások, kirándulások, voltak “HangDala Kávéházak”, és felmerült a HangDala Facebook csoportjában, hogy újra szeretnénk ilyen programokat. Tulajdonképpen ezért indítottuk el a HangDala Énekhangok csoportot, amibe most Téged is szeretettel meghívunk. 😻

Az egyik növendékem, a Böbe egy házban lakik a Bonbonier tulajdonosával (Bonbonier Csokoládézó Ráday u. 25.) és elhatároztuk, hogy a következő “HangDala Sztárjai” növendékkoncertet a Bonbonierben fogjuk megtartani. Böbe is fog énekelni a. Koncerten!

Egy pár gusztusos képet iderakok, hogy megmutassam a hely hangulatát.

Most pedig jöjjön a lényeg: AKARSZ-E SZEREPELNI, és/vagy velünk csokizni december 3-án vasárnap délelőtt 11-kor a “HangDala Csokoládézóban”, a Bonbonierben?

Ha igent mondasz, nincs más dolgod, mint kitöltened ezt a kis jelentkezési lapot. Ha szívesen elő is adnál valamit (amire nagyon bátorítalak), írd be a lehetséges számok címét. Mindkét esetben töltsd ki a jelentkezést. Összesen amúgy kb. 70 főnek van hely kényelmesen.

Ennyi! Ha úgy döntesz, hogy színpadra állsz a "HangDala Sztárjai" részeként, én személyesen is felveszem veled a kapcsolatot, és segítek minden szükséges tréninggel, próbával és tanácsokkal.

Akkor hát lepjük meg magunkat egy ilyen Mikulás előtti programmal, a “HangDala Csokoládézóval” a Bonbonierben!

Egy igazi közösségi élmény vár ránk, ami szó szerint feledhetetlen. Várlak titeket a “HangDala Csokoládézóban” a Bonbonierben!

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

 

Nem jelenik meg a jelentkezési lap?

Kattints ide a kitöltéshez!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest