fbpx

szeptember 12

Hatalmas siker a Millenárison: Anna levele

Ezt a levelet tegnap kaptam Annától, és annyira szenzációs és megható volt, hogy azonnal megkértem, hogy megjelentethessem nyilvánosan, amire engedélyt is kaptam. Íme!

Szia Sándor!

Szeretném elmesélni, hogy milyen jó dolog történt velem, mert hiszem a munkád hosszútávon is nagyon értékes – termékeny magokat ültetsz el az emberben, bátorságot és merészséget adsz megvalósítani szinte lehetetlen álmokat. Engem most egy ilyen émény talált meg.

Az éves munkahelyi „buli” – ra lehetett jelentkezni énekelni / zenélni, a Vegas Show Band-del együtt fellépni. Egyszerűen szerettem volna kipróbálni ez milyen érzés, mondhatnám brahiból, mert tudom nem vagyok egy színpadra termett ember. Volt egy előzetes nagyon rövid próba, ahol nem voltam a legjobb formában, minden fura és idegen volt, mert soha nem csináltam ilyet, nem hallottam saját magam, izgultam, szöveget tévesztettem, rossz helyen léptem be stb. De inspiráló volt és izgalmas.

Pénteken 21,30 után kerültünk sorra a Millenáris B épületben, összesen 7-en voltunk bátrak és kiválasztottak a jelentkezők közül, 5-en énekeltünk, ketten zenészként léptek színpadra. A többiek régóta és profin énekelnek, volt aki már a Megasztárban is meglépett egy-két lépcsőfokot. Kaptunk sminkest, fodrászt, amit nagyon élveztem.

Második voltam a sorban, egy Demjén Ferenc számot (Darabokra törted a szívem…) választottam az előzetesen kapott zenekari listáról és felkonferáltak. Hihetetlen élmény volt, a színpad előtt több száz kollégám énekelt, tapsolt, tombolt és kiabált és én mégsem tévesztettem sehol.

A zenekar nagyon kedvesen segített is, a lányok vokáloztak és fergeteges volt a hangulat, órákig nem tudtam megnyugodni utána. Tudom, hogy ez egy totál amatőr előadás volt tőlem, és ‘csak’ egy munkahelyi buli, de beleadtam minden tudásom, élveztem, boldogságot, szinte eufórikus örömet adott. Büszke voltam magamra, hogy több ezer kolléga közül be mertem vállalni ezt a dolgot. Egyszeri, de örök emlék marad az életemben, mint a tavalyi találkozás kórustagként az Izlandi Köztársaság elnökével.

És amiért mindezt megírtam Neked? Az a hála és köszönet, amiért régóta a szívembe zártalak, azért a sok jóért és felszabadult érzésért, amit adtál a zene által. Úgy tudod ezt közvetíteni hogy az lenyűgöző.

Minden félénk tanítványodból önbizalom telt vagy legalábbis fejlődő és örömre képes embert faragsz a HangDala foglalkozásokon, el tudod hitetni mindenkivel, hogy gyakorlással, munkával bármi elérhető ebben a vad világban is – álmodozni, álmokat megvalósítani is felemelő, boldogságot adó dolog. A zene határtalan, és ha hiszünk magunkban mindenre képesek vagyunk.

Az elmúlt évben a bank szlogenje és programjai is a „Higgy magadban” jegyében teltek, és én – a Hangdala gyökereimmel – most mertem nagyot álmodni.

Szóval köszönöm Neked így, évek múltával is, a türelmed, a szereteted, a segíteni akarásod és azt a profi tudást, aminek segítségével és rendíthetetlen energiával, munkával hozzásegítetted és a mai napig segíted sok ezer ember jóérzését, egészséges önszeretetét és boldogságát az élethez.

Remélem a levelem egészségben, jókedvben talál, gyönyörű őszi napokat kívánok és soXeretettel ölellek,

Anna ❤️🤗🌷

Ha neked is vannak pozitív HangDala élményeid, a Google Vállalkozás lapomon hagyhatsz Te is egy Véleményt, vagy a Facebook HangDala oldalon is! Ezzel másoknak is segítesz felfedezni a HangDalát.

Én magam is elkezdtem véleményeket írni a Google-ön, ha valahol megfordulok, maga a Google kérdezi, hogy nem akarok-e írni egy véleményt, és szoktam akarni, aminek következtében egyre magasabb rangot ad a Google nekem, mint „idegenvezetőnek”, és állandóan elmondja, hogy „újabb 200 ember nézte meg a véleményemet itt, vagy ott”… Szóval ez egy jó játék.
A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}