fbpx

szeptember 4

Az Örömének Varázsa: HangDalások Együtt a Keddi Örömének Klubban!

Képzeld el ezt: egy kellemes, kényelmes szoba, ahol a kényelmes székeken mosolygó arcú, vidám szívű emberek ülnek össze, körbeölelik a termet. A hangulat felszabadult, mert a szívükben éneklésre vágyó emberek gyűltek össze, hogy megosszák a zenében rejlő örömöt és lelkük hangját.

Múlt kedden ismét összegyűltünk az Örömének Klubban, és együtt alkottuk meg ezt a csodálatos pillanatot. Mobilkamerák előkerültek, és a dalok hangja felcsendült a HangDala stúdiójában. Igen, a hangzás nem volt tökéletes, távol állt a stúdióminőségtől, és időnként akadtak kis „hamis hangok” a tiszta dallamok között. De tudod mit? Ez pont azért volt tökéletes. Mert azok a rövid videórészletek a közösség örömét, lelkesedését és az ének iránti szenvedélyt örökítették meg.

Az Örömének Klub nem csak egy egyszerű találkozó. Ez egy olyan esemény, ahol a HangDalások, a közösség tagjai összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek, nevetgéljenek és örömteli pillanatokat osszanak meg. Ezek a pillanatok azok, amik igazán emlékezetessé teszik a HangDalát, és mi szeretnénk, hogy minél többen részesei legyetek ennek a csodálatos élménynek.

Az Örömének Klub nem egy előadás vagy fellépés. Ez a közösségünk életének része. Itt mindenki szerepet játszik, mindenki részt vesz, és mindenki hangját hozzáadja a dalokhoz. Nem számít, hogy milyen hangszínű vagy, hogy profi énekes vagy csak a fürdőszobában mersz énekelni – az Örömének Klub mindenki számára nyitva áll.

És most egy meghívás: a linkre kattintva Te is csatlakozhatsz hozzánk a keddi Örömének Klubban! Nem számít, hogy tapasztalt HangDalás vagy kezdő, mindenkinek helye van ebben a különleges közösségben. A dalok, a nevetés és a barátság vár rád.

Ráadásul a keddi Örömének Klub videói és pillanatai nem csak itt élnek tovább, hanem a HangDala hagyományok részévé válnak. Szeretnénk, ha ez az esemény rendszeres lenne, egy élő hagyomány, amely minden HangDalás életének fontos része lesz.

Tarts velünk és gyere el a következő Örömének Klubba (Katt a linkre)! Közösen alkossunk örömteli pillanatokat, és adjunk hangot a HangDalások közösségének. Az élményről készült videók pedig csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az igazi varázsa ott él a teremben, ahol a dalok és az öröm mindenkit összeköt.

Nézd meg a múlt keddi Örömének Klub egy rövid összefoglalóját a YouTube videónkon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. május 27. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}