fbpx

Készen állok online Magánórákra és HangDala Énektanfolyamra!

Szerző: | márc 30, 2020 | Hírek | 0 hozzászólás

Ma tartottam az első Online Magánórát, 2 órát voltam együtt egy nagyon helyes párral, és boldogan jelentem, hogy a hang végig használható volt!!! 

Nagyon nehéz megoldani a Mackintosh gépeken belül a Virtuális Audio Kábelezést, de a Soundflower nevű szotver végülis stabilnak és használhatónak bizonyult a LadioCast nevű szoftverrel együtt. Kicsit trükkös volt a Soudnflower feltelepítése, ha valait érdekel, elmondom, hogy mi kell hozzá, mert alapból nem engedi a Catalina (MacOS 10.15) feltelepíteni, ám lehetséges, és nekem sikerült is.

A Windowsban ez egyszerűbb, itt egy ingyenes (de támogatható) szoftver a VB-Audio Virtuális Audió Kábel programja. 

Ha jössz online magánórákra, akkor lehet, hogy nagyon jó lenne ezt a számítógépen belüli virtuális kábelezést neked is megoldani, és úgy összekötni a ZOOMmal, mert akkor meg tudjuk oldani, hogy a számítógépen futó zongorakíséretemre ráénekelsz mikrofonba, és a két jel összekeveredve táplálja a ZOOM találkozónkat.

Az, hogy végre elkezd használhatóan működni a hang, nagyon jó hír (remélem, ma is hibátlan lesz), mert néha majdnem leolvadtam, amikor nem működött. Legalább 50 munkaórámba került, mire összehoztam a megoldást. Borzalmas volt, nagyon sok kudarccal, feszültséggel járt, de remélem, (lekopogom), sikerült, és most már pár perc alatt fel tudom állítani a rendszert online HangDala Énektanfolyamhoz, illetve Magánórához.

Képzeld, tegnap este hét előtt még semmi nem működött (akkor egy mási, Balckhole nevű virtuáális kábelező programot próbáltam előző este még működött rendesen), már halálfélelemben izzadtam, amikr megjöttek az emberek az online adásba, és... Valami csodálatos módon megjavult minden. ne kérdezd, hogy mi a magyarázat, valószínűleg egyszerűen csoda történt, a Gondviselés nem akarta talán, hogy elmaradjon. Hát megtartottuk, és éjjel négyig (ahogy ígértem) megcsináltam az elmaradt videókat. 

A március 27-eit ki kellett dobni, mert bár a hangulata szenzációs volt, de a hang borzalmas lett, én nem tudtam elfogadni. Ami megmaradt a

Kísérleti Online Élő HangDala webinár 2020. 03. 28. 

és a 

Élő Online HangDala Kísérleti Webinár 2020. 03. 29.

adás.

Nézd őket, oszd meg, ha tetszik, és gyere ma este is Hangdalázni! ❤️

Élő Online HangDala ZOOM használata

Benne találsz egy videót, tőlem is, amit a Böbe Android telefonján mutatok be a ZOOM használatáról.

A Zene legyen Veled! ❤️

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This