fbpx

március 31

Hogyan segíthetek álmaid megvalósításában?

0  comments

Tegnap feltettem egy fontos kérdést :„Beszélgessük! Te miért szeretsz énekelni?”

Legnagyobb örömömre és boldog meglepetésemre többen is billentyűt ragadtatok, és válaszoltatok a kérdésre. Egyik-másik válasz olyan szép lett, hogy hamarosan olvashatjátok, ha szerzőjük megengedi a közreadást.

Az kiderült, hogy az éneklés lehet az egyik legfontosabb és legjobb erőforrás a mindennapi életben, olyan szükséglet, ami nélkül kiszáradhat a lélek. Hadd szúrjak be ide egy rövid kis részletet Szekeres Jutkától!

Az éneklés egyfajta önkifejezés számomra. Éneklés során megmutatkozik az ember személyisége, érzelmi telítettsége. Ha énekelek, elfelejtek minden problémát, tulajdonképpen kikapcsolódást jelent számomra. Rendszeres igényem van az éneklésre, mert számomra ez nemcsak egy örömforrás, hanem egy lelki kielégülés is. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok éneklés után.

Hiszem, hogy ha énekelek,  energiát adok le, energiát adok át a jelenlévők számára, minden esetre óriási megkönnyebbülést érzek éneklés után. Rendkívül fontosnak tartom a nyilvános éneklést is, hiszen az embernek az értékeit át  kell adni a többiek számára, nem szabad szégyellni a képességeinket.

A Hangdala számomra a legoptimálisabb megoldás, legjobb választás volt céljaim elérésére. Fontos a könnyedség, a családias hangulat, a minden hibát el lehet követni, hiszen az ember olyan visszajelzést kap, ami tudatosabbá, profibbá teszi a hobby énekest.  Ha az ember képes a hibáiból tanulni, az viszi előre a fejlődésben. Az éneklés az életem és a Hangdala lett a második otthonom!

Sokféle álmod lehet az énekléssel kapcsolatban, ezért most szeretném feltenni a kérdést:

Hogyan segíthetek álmaid megvalósításában? Milyen formában tudlak szolgálni, hogy még boldogabb és kreatívabb életed legyen? Vannak esetleg konkrét ötleteid is, amiket meg kéne valósítanunk?

Megint nagyon boldoggá teszel, ha megtisztelsz válaszoddal. Egy még jobb HangDala lesz a jutalmad, és az álmok megvalósulása!

A válaszodat itt is megírhatod a Hozzászólásban, vagy a Hírlevélre adott válasszal, vagy a HangDala Facebook oldalán is.


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}