március 30

Beszélgessük! Te miért szeretsz énekelni?

6  comments

Mesélj magadról! Miért szeretsz énekelni? Mit szeretsz az énektanulásban? Mi tetszett meg neked a HangDalában?

Mit ad neked az éneklés? Hogyan segíti az életed?

Mi a célod, az álmod az éneklésben? Miben segithet Neked a HangDala?

Írjál gondolataidról, érzéseidről itt a Hozzászólásokban, vagy akár a Facebook HangDala oldalán!

A zene legyen Veled! Várom válaszaidat!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  1. Közel 10 éve dolgozom egy szerintem ,csoda szép dalon. Újra és újra átdolgozom,finomítgatom,majd a végén vissza jutok több év után az alap verzióhoz.
    Korábban már felajánlottad az önzetlen segítségedet,amiért tényleg hálás vagyok.Hogy miért nem éltem vele eddig.Mert gyáva vagyok.Félek,hogy a dalom szebb mint amit én ki tudnék énekelni.Viszont soha nem tudnám másnak adni,mert ez a dal tényleg én vagyok.Ez a 22-es csapdája.Hiszek benned de nem hiszek magamban.Annyira szeretném ha megtanítanád a dalom megoldókulcsát,de félek a végső kudarctól.Egy picit jobb bizonytalanságban élni,és álmodozni, mint szembesülni a ,kegyetlen igazsággal.Egyébként mindig nézem a tőled kapott feltöltéseket és tiszta szívből szorítok neked.

    1. Kedves Béla! Mi lenne, ha remegő térdekkel, de legyőznéd a félelmedet, és megmutatnád nekem az alkotásodat? Tudod, a HangDala lényege az, hogy ne tegyük tönkre a kedvedet az énekléshez, alkotáshoz! A lényeg az, hogy nem hagyjuk abba, hanem folyamatosan fejlődünk, így egyre jobbak lesznek az alkotásaink és a kedvünk is! Keress meg!

    2. Kedves Béla! Merd átlépni a komfortzónádat! Utána csak még fantasztikusabb dolgok jönnek!!! HAJRÁ!!! Sándor fantasztikus tanár!

  2. Egyrészről hivatásom egy fontos része az éneklés, másrészről pedig mindig is szerettem énekelni. Tehát mindkét érv oda vezetett, hogy eljutottam a HangDala nagymesteréhez, Sándorhoz. Az egészben talán a legfantasztikusabb az volt, hogy alig pár óra után (és ez most egyáltalán nem a reklám helye; semmi okom túlozni) annyi lendületet kaptam az éneklésben, hogy egy merőben új irányt vett az egyéni fejlődésem. Korábban olyan voltam (tanult zenészként, de az éneklésben amatőrként), mint aki lehajtott fejjel jár. Sándor pedig azt mondta, emeljem fel a fejem, mert így láthatok meg csodás dolgokat. Nos, nagyjából ez történt az éneklés terén. Ő lerombolta bennem a korábbi merev szabályokat (hála Istennek, hogy lerombolta), mert azok csak lekötöztek, és nem hagytak szabadon „szárnyalni”. Mit kaptam? Új lendületet, bátorítást, szakmaiságot, szeretetet… S bár nem tartok ott, ahol szeretnék (örök elégtelen vagyok magammal szemben), mégis érzem azt, hogy ez az út, amit itt megismertem, egy kiváló lehetőség az éneklés művészetében. Köszönöm, Sándor!

  3. Egy szomorú hír.Ma maghalt egy kollégám”,picit talán barátom is,” a lélegeztető gépen Covidban.Ő volt az első akinél sajnos számomra arc is párosult a hírekhez.Elgondolkoztam.Ennyi csak az élet.Az egyik nap még hozott nekem egy kávét,és beszélgettünk egy jót,3 hét múlva nincs többé.Van-e értelme a jövőben gondolkodni?Most kellene egy átkötés a zenéhez,dalhoz de bármit szerettem volna ide írni,nem találok méltó szavakat.Itt most csak ennyi.Legyen szép álmod Szilárd.Elgondolkodtam,ismét mondom.Mi a jövő.Egy lutri amikor minden álmunkat egy” felsőbb” hatalom,könnyedén a feledés ingoványába taposhat.Mi marad belőlünk,a gyermekeinknek,unokáinknak..Csak egy fénykép vagy videó.Egy személytelen néma emlék.A nagypapi szép,volt okos volt,és nagyon szerettük.Ennyi.Én ezt nem szeretném.Azt akarom,hogy tudják meg ki voltam én valójában,és ezt csak a dalaimon ismerhetik meg,nem fényképeken,családi videókon.Ezért most erőt vettem magamon.Kérlel segíts nekem „gatyába rázni”azt a dalt ami mindent elmond rólam.Eddig sem az anyagiak voltak a gátjaim,hanem a kishitűség.Kérlek keress meg privátban,a továbbiakat illetően.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}