fbpx

március 31

Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok éneklés után

Kedves Sándor!

Az éneklés egyfajta önkifejezés számomra. Éneklés során megmutatkozik az ember személyisége, érzelmi telítettsége. Ha énekelek, elfelejtek minden problémát, tulajdonképpen kikapcsolódást jelent számomra. Rendszeres igényem van az éneklésre, mert számomra ez nemcsak egy örömforrás, hanem egy lelki kielégülés is. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok éneklés után.

Hiszem, hogy ha énekelek,  energiát adok le, energiát adok át a jelenlévők számára, minden esetre óriási megkönnyebbülést érzek éneklés után. Rendkívül fontosnak tartom a nyilvános éneklést is, hiszen az embernek az értékeit át  kell adni a többiek számára, nem szabad szégyellni a képességeinket.

A Hangdala számomra a legoptimálisabb megoldás, legjobb választás volt céljaim elérésére. Fontos a könnyedség, a családias hangulat, a minden hibát el lehet követni, hiszen az ember olyan visszajelzést kap, ami tudatosabbá, profibbá teszi a hobby énekest.  Ha az ember képes a hibáiból tanulni, az viszi előre a fejlődésben. Az éneklés az életem és a Hangdala lett a második otthonom!

Jól éreztem magam a műhely gyakorlatokon is, mert a közös éneklés során összeadódott a motiváció. A bátrabb húzóerőt könnyedén követték a félénkebbek, mindenkin látszott, hogy boldogsággal tölti el a csapatmunka. Sándor lelkesedése óráról órára töretlen volt, a jövőben is élek majd a lehetőséggel, hogy egész napos elfoglaltságnak a Hangdalában való időtöltést, éneklést válasszam.

További sikereket kívánok Neked, Sándor!
Szekeres Jutka


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}