Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram

Az Új Év mindig a fogadalmak, elhatározások ideje. Én most ehelyett inkább valami izgalmasabbat, valami újat szeretnék adni.

De előtte hadd kívánjak Neked boldog, éneklős, felszabadult, energikus, muzikális Új Évet! Állítólag meg se fogjuk tudni számolni a csodákat, amik történni fognak. Szerintem azoknak, akik ezt mondták, igazuk van! 

(Csak egy személyes megjegyzés a képhez, érdekes módon az én pezsgőspoharam inkább teás csésze lett, mert bár nem vagyok ellensége a bornak, mégsem ittam egy kortyot sem. Nem kívántam. De nem fogadalomból!…)

Az új bejelentés pedig: A Magánének órákra mindig is olyan nagy volt a kereslet, hogy sajnos nem tudtam mindenkinek órát adni. Mostantól ez változik, sokkal több növendéket tudok fogadni! A hír és a megoldás ugyanis:

Ünnepélyesen megnyitja kapuit a HangDala Ének Stúdió

Kezdőknek lesz felkészítő szint, haladóknak Haladó szint, és indul egy Zenés Színház Csoport is, ahol a számokat nem csak énekelve adod elő, hanem jelenetet is rendezünk hozzá, azaz Zenés Színházi gyakorlatokon fogsz részt venni! Ez nagyban emelni fogja a dalok művészi erejét. Rengeteg erővel gazdagszik az előadás, ha nem csak elénekled a dalt, hanem színpadi szituációba helyezve adod elő. 

A másik fontos újdonság az lesz, hogy az Ének Stúdiósok, és persze a Magánnövendékek is rendszeresen fognak koncertezni. Ez nem lesz kötelező, ha valaki nem szeretne szerepelni, nem erőltetjük rá, de aki szeretne közönségnek énekelni, lehetőleg havonta megteremtjük rá a lehetőséget.

Ha kedvet kaptál az újfajta Magánének tanulásra az Ének Stúdióban, jelentkezhetsz is azonnal! Előfeltétele a részvételnek, hogy Okleveles HangDalás legyél, ezt pedig a Hang-Varázs Kezdő és Középhaladó csoportos énektanfolyamon lehet megszerezni!

Vár Rád a zene gyönyörűsége, csodája 2019-ben is, talán jobban, mint valaha! 

A Zene legyen Veled, velünk 2019-ben is!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail