fbpx

július 14

Amit Kitti és Andrea mondott a HangDaláról

Vajay Kittivel, Önismereti Trénerrel és Lelki Mentorral ma zenéltem, énekeltem először. A saját szavaival jobban ki lehet fejezni, hogy mi történt:

Az úgy volt, hogy elmentem „énekelni”. No de ez annál sokkal többről szól, mint, hogy az ember elkezdi használni a hangját. Sanyi mellett az ember megérezheti, hogy sokkal több van benne, mint amit gondolt magáról.
Hogy mit adott ez valójában, a videóban elmondom:

Vajay Kitti a HangDalában Járt

De egy másik örömhír is várt rám nagyszerű növendékem, Marosvölgyi Andrea Instagram posztjából, amit ugyancsak megosztok Veled:

wanderwoman_blog

???Tegnap kisebbfajta csoda történt énekórán, olyan hangok jöttek ki a torkomon, amiket még sosem hallottam. Mert még sosem engedtem meg magamnak. Az eddigi 4 hang helyett 20.

Nem titkoltam, hogy azért kezdtem el járni, mert szerettem volna felszabadítani magam a saját korlátaim alól. Amikor elképzeltem, hogy mi lenne az a helyzet, amibe ha belekerülök, az abszolút megsemmisülést élném meg, ez volt. Kiállni emberek elé és énekelni. De a beszéd is csak egy fokkal lett volna jobb.
Az első órákon szörnyen éreztem magam, ahogy szembesültem azzal, hogy hogy zár le a testem, hogy feszül mindenem, hogy ne lehessek szabad, amilyen belül vagyok (az összes létező személyiségtesztben extrovertált személyiség vagyok). Egyben volt elkeserítő érezni, hogy ezt saját magammal csinálom, és egyben felszabadító, hogy ezt felismertem és már úton vagyok. Nagy kérdés, hogy mikor lettem ilyen.. A múlt hétvégén kimentem 50 ember elé és elmondtam az 1 perces kis beszédem. Hát, hogy őszinte legyek, biztos nem ez látszott, de Qjó volt! Ha nem tettem volna, utáltam volna magam miatta.
Tegnap pedig végre büszke volt rám @awakeningmusic Sanyi, az “énekmester”.. szóval haladok.. Ezúton is köszönöm neki, hogy segít megtalálni a saját hangom!❤️

Boldog vagyok, hogy a növendékeim ilyen élményeket és csodákat élnek meg. És azon vagyok, hogy még több hasonlót kapjanak, és természetesen Terád is gondolok, kedves Olvasóm!

A Zene legyen Veled!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}