fbpx

július 23

A zene terápiás, gyógyító hatású

Regionális vezető a HangDaláról (Horváth Árpi)

Hadd legyen most a szó Horváth Árpié, aki a felvidéken (Dunaszerdahely) él, és a Tesco regionális HR vezetője (azaz egy sor áruház tartozik hozzá, utazik is rendesen minden nap). Úgy érzem, nála senki nem tudja jobban megfogalmazni a HangDala lényegét, még én sem, már csak azért is, mert az ember magát látja legkevésbé, mindig kell a külső szem, mert azon keresztül láthatjuk meg magunkat a legjobban.

Árpi már megszámlálhatatlanul sok HangDala Énektanfolyamon vett részt, legalább 8 volt eddig, és nagyon jól alakul az énekesi előadása, néha küld is nekem hangfelvételt, amit meg is vitatunk. Szívesen jönne hozzám Magánénekre is, de regionális vezetőként ezt nem olyan egyszerű megszerveznie. De… Ami késik, nem múlik!

Szia Sándor, küldenék egy kis beszámolót magamból 🙂 Annak ellenére,hogy hulla fáradt vagyok sokszor vasárnapra, mert annyit rohanok a hét minden napján, de ezért látok, hallok, érzékelek és tanácsot tudok adni. 🙂

Kedves régi és új HangDalások, Kedves Sándor!

Elsősorban azokhoz írnák pár sort akik még úgy vélik, hogy nem elég bátrak ahhoz, hogy belevágjanak az éneklésbe!

– Úgy gondoljátok nem mertek lépni mert rossz a hangotok, kinevetnek, lenéznek miatta? Itt megtalálod a helyed,megtalálod önmagad. Kiváló oktatás, kellemes, barátságos társaság vár akik nem fognak e miatt elítélni. Légy bátor és olvadj bele a társaságba, nagyon jó tanítás/oktatás mellett a csapattársaidtól is tanulhatsz, valamint támogatást kapsz.

Mindenki megtalálja a széles választékban, hogy mi áll közel a szívéhez. Minden hanghoz van írva valamilyen dal és ebben Sándor egy nagyszerű és türelmes segítség számotokra. Megadja a kezdeti löketet, elindít egy úton, utána csak rajtatok áll, hogy mennyit gyakoroltok, és,hogy fogjátok alkalmazni. A zene terápiás, gyógyító hatású. Nemcsak énekelni fogtok megtanulni, de mellette egy terápiát is kaptok hozzá, ami segíteni fog a léleknek is.

–  2018 áprilisában vettem én is a bátorságot, hogy jelentkezzek az első képzésre. (decembertől halogattam… a kezdők félelme volt bennem).
Szerintem megérte, és egy percet sem bánok, hogy így döntöttem. Fél évig intenzíven tudtam járni, amit jelenleg csak a munkám miatt nem tudok folytatni. Viszont ha időm engedi, visszalátogatok, hogy egy kellemes napot töltsek el ebben a befogadó vidám társaságban. Kellemes nap mellet pedig mindig tanulok valami újat és új dalokkal gazdagodok. Annak ellenére, hogy rendszeresen nem tudok részt venni, de amikor időm engedi gyakorolok, gyakorolok, gyakorlok és több visszajelzést is kaptam, hogy nagyon jó úton járok.

Kedves régi tagok és barátok – Böbe, Léda, Melinda, Csaba, mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, sok örömet, boldogságot az éneklésben. Ne adjátok fel hisz nem kevés időt és energiát fektettetek bele.
Bízom benne, hogy még találkozunk, és jókat énekelünk együtt!

Mindenki Sándora!
Szeretném neked megköszönni a támogatást, segítséget és a sok-sok tanácsot amit kaptam. Szeretném megköszönni, hogy nemcsak énekelni tanulok, de a beszéd technikám is változott, amit munkámban nagyon jól tudok alkalmazni. Életedben már sok embert tanítottál, indítottál el ezen a pályán annak ellenére, hogy neked sem volt mindig könnyű, de megőrizted a humorod, vidámságod, dinamikusan tudsz tanítani és energiát tudsz adni magadból már több mint 20 éve, ezért le a kalappal előtted!

Neked is sok sikert és sok-sok tanulni vágyót kívánok. Nálad tudom, hogy jó kezekben lesznek!

– Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

ui.: minden hanghoz van dal… csak találd meg magadban, és ne add fel 🙂

Horváth Árpi énekel
Horváth Árpi
Horváth Árpi kolostor udvar

Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}