fbpx

március 20

Hogyan tud segíteni a felemelkedésben a HangDala és az Újraegyesülés

0  comments

Ahhoz, hogy egy madár felrepüljön, két szárnyra van szüksége. Ez így van a Felemelkedésünkkel is: ahhoz, hogy biztosan felemeljük rezgésszintünket az 5D-s (5. Dimenziós) szintre, nem elég egy szárny.

Szükség van egyrészt a pozitív cselekvések, a gyakorlás, a képességeink fokozásának a szárnyára – ez a mi esetünkben a HangDala Énekterápia – és szükség van a rejtett, visszahúzó, tudatalatti akadályok megszüntetésére is, ami az Újraegyesülés a lelkeddel terápiában valósul meg.

A két szárny együttes használatával biztos, hogy nem csak felemelkedünk, de fent is maradunk a levegőben, nem kell attól félnünk, hogy újra meg újra visszaesünk.

De hogyan is érjük el ezt az emelkedést? A mai videóban pont erről fogok beszélni, fogadd szeretettel. És… Emelkedj velünk! Szálljunk együtt ezen az úton, minden egyes szárnyra szükség van ahhoz, hogy ez a repülés célba érjen.

A Felemelkedés legyen Veled!

Sándor

 

FIGYELEM! Különleges bevezető akció március 31-ig!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim